joi, februarie 05, 2009

Jucatori Adevarati


Pentru ca este primul meu articol am ales sa vorbesc(scriu) de niste oameni care m-au uimit in ultima vreme prin atitudinea si sentimentele lor fata de ideea de Petrolul. Primul este Cristi Vlad, capitanul nostru. Desi venirea lui la Ploiesti a fost privita cu un anumit scepticism poate datorita trecutului sau alaturi de dinamo, acesta si-a aratat din plin fidelitatea. Al doilea este Victoras Catarama, un jucator la care trebuie sa recunosc ca nu m-as fi asteptat niciodata la o asemenea atitudine. Azi a declarat ca el nu se mai identifica cu nimic din ce inseamna fc Ploiesti si astfel doreste sa paraseasca echipa.
Am ramas surprins prin simpla prezenta a lor la meeting, acestia riscand pana la urma pierderea locului de munca sau a painii de la gura. Iar acum ei spun ca nu pot continua asa...ca e ceva mai mult decat bani...pentru ca ei au spus nu banilor pentru a respecta un pricipiu sau pentru a arata ca e ceva mai important in fotbal decat banii. Eu nu credeam ca mai exista astfel de oameni, astfel de jucatori care sa creada in ceva mai mult decat bani. Cati dintre jucatorii din lume fac ce fac oamenii astia? Pana la urma cati dintre noi suntem dispusi sa alegem ce au ales oamenii astia? Trebuie sa intelegem ca nici unul dintre ei nu este un stralucit jucator dar ce ne ofera ei nu este un gol sau o ratare magnifica...ei ne arata o atitudine....ne arata ca mai exista jucatori de fotbal in lume pentru care banii nu sunt totul...si in ultimul rand ne arata ca in aceasta nebunie care este in Ploiesti, noi nu suntem singurii nebuni !!!
Sper ca lucrurile sa se rezolve...sau sa ii putem recompensa asa cum ar merita...pentru ca in alte parti pentru o asemenea atitudine se ridica statui.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari ce sa zic,sper ca iti place si poza ....in rest astept/asteptam mai multe articole

Anonim spunea...

felicitari pt. articol