sâmbătă, august 28, 2010

Victorie, un prim pas important

Dupa un an in care am sperat ca vom reveni pe prima scena a fotbalului romanesc, urmeaza un altul care pare sa fi inceput cu dreptul.
Pe o caldura torida, Petrolul Ploiesti a intalnit echipa hunedoreana Minerul Lupeni in fata careia s-a impus cu un scor de curtea scolii , 4 - 0.
Vivi Rachita a trimis in teren un prim 11 alcatuit din , "noul" portar Marinescu, Paun, Bozga, Stegaru si Pompiliu Stoica, Enescu, Cristi Vlad, Budescu, Florentin Dumitru, Oprita si Constantin Stoica.
Prima repriza a fost o repriza a ratarilor si a ofurilor suporterilor. In minutul 44, Budescu obtine un fault in careul minerilor. Lovitura de la 11 m, executata de Cristi Vlad a fost ratata.
Repriza a II a incepe prin schimbarea lui Cristi Vlad cu Stan. In minutul 54 a venit in sfarsit golul pentru Petrolisti, dintr-un penalty transformat de Budescu. Echipa oaspete a ramas in 10, dupa hentul facut in careu. C-tin Stoica, impinge din 5 metri mingea in plasa hunedorenilor. Oprita inscrie si el, iar tabela arata 3 - 0.
In minutul 69, lupii aveau sa mai muste inca odata prin Budescu, printr-o executie excelenta. Lovitura libera de la 30 de m l-a lasat pe Pascal cu ochii in Soare.

Prin victoria cu 4 la 0 , Petrolul este lider in seria a II a de Vest. Sper si toata lumea spera sa o tina numai asa pana cand promovarea va fi realizata.

Un comentariu:

Dragos Mihai Trestioreanu spunea...

Frumos, intr-adevar, la Strejnic: arena, gazonul, atmosfera, galeria, ca intotodeauna entuziasta, in mare forma, jocul bun, eficacitatea mare dupa pauza si... direct locul 1 in clasament! Al doilea examen, cel cu echipa lui Adrian Anca si Cosmin Tilinca, FC Silvania Simleu Silvaniei, pare ceva mai dificil, decat cel cu Minerul Lupeni, atat prin distanta mare de parcurs, cat si, mai ales, prin dorinta viitoarelor gazde ale "lupilor" de a le dovedi propriilor suporteri ca debutul de la Deva, 0-3 cu... alt Minerul, a fost doar un simplu accident. HAI PETROLUL!