sâmbătă, august 14, 2010

De la scorul amicalelor... la prima infrangere si din nou victorie

Pe scurt in perioada proaspat incheiata Petrolul a mai disputat alte trei meciuri pe verificare, cu Suceava, Bacaul si Conpetul.
Daca prima confruntare a fost pentru ploiesteni o plimbare in parc, cea de a doua a adus in mod suprinzator si prima infrangere. Iata ca de la infrangerea cu Tulcea, din octombrie anul trecut Petrolul nu mai inregistrase un astfel de rezultat fie el si in amicale.


Caseta meciurilor:
Petrolul - Cetatea Suceava 6 - 0
Stanescu (2), Cr. Vlad (pen), Ene, Plecanciuc si C. Stoica
Formatie: A. Vlad (55 Tachescu) Paun (55 Plamada) Stegaru (46 Plecanciuc) Bozga P. Stoica (55 Tudor) Benga (46 Enescu) Stanescu Oprita (55 Gafita) Cr. Vlad (46 C. Stoica) Fl. Dumitru (55 Neagoie) Ene (55 Neaga)

Petrolul - Sc Bacau 1 - 2
Marius Ene, min. 49
Formatie: A. Vlad (70 Tachescu) - Plamada, Stegaru, Paun, Tudor - Benga, Cr. Vlad - Oprita, Fl. Dumitru, Gafita - Ene

Petrolul - Conpet 1 - 0, C. Stoica
Formatie : A. Vlad (46' - Tachescu) - Păun, Stegaru (68' - Tudor), Bozga, P. Stoica (77' - Plămadă) - Benga (46' - Enescu), Cristi Vlad (55' - Neagoie) - Opriţa (63' - Neaga), Stănescu (46' - Gafiţa), Fl. Dumitru (55' - Budescu) - Ene (46' - C. Stoica)
Prima infrangere a Petrolului a adus insa si un transfer cu nume, Gafita revenind la Ploiesti dupa ce in trecut a activat si pentru Fc Ploiesti.
In sfarsit prin venirea lui Gafita putem spune ca exista o concurenta si pe acest post, deoarece pana acum in amicale, Ene si-a facut norma de goluri, iar Oprita arata de fiecare data ca este un pion de baza in atac, chiar daca nu marcheaza la fiecare ocazie.
Sursa foto: http://www.cosminmanea.blogspot.com/

Niciun comentariu: