miercuri, august 04, 2010

O serie echilibrata

Binenteles ca mirajul seriei de vest a captat deja atentia tuturor petrolistilor. Dupa 6 ani in care cu o singura exceptie am vizitat tot estul Romaniei, a venit clipa in care Petrolul va merge la Arad, Oradea, Turda sau Baia Mare.
De ce s-a ajuns aici? In primul rand seria pare mai usoara, dar sa nu uitam ca optiunea vestului a venit si din cauza faptului ca seria este mai curata

Vivi Rachita a venit chiar sa sublinieza acest aspect al corectitudinii, si daca vom sta sa analizam campionatul ce tocmai s-a incheiat atunci ii vom da binenteles dreptate.
Este clar ca Vivi vrea sa promoveze si ca vrea sa obtina un culoar mai favorabil. De mult am avut impresia ca noi in seria de vest am fi castigat mereu la pas, sa vedem daca anul acesta asa va fi!
In alta oridine de idei, stirea mutarii echipei a facut ca ultimul amical al echipei, tocmai cu formatia cu care s-a facut schimbul, CS Otopeni, sa pice in umbra, a fost 2-2 si Petrolul ramane neinvinsa vara asta, avand in Daniel Oprita un jucator mai mult decat decisiv

Ce urmeaza?
Petrolul va mai intalni o echipa prahoveana, noua preferata a lui Florinel, Chimia Brazi, dar si o proaspat retrogradata.
Cat despre serie, Vivi o vede una echilibrata asa cum spune chiar el: "Ca şi contracandidate, le-aş vedea pe Dacia Mioveni, Unirea Alba Iulia, UTA sau Internaţional Curtea de Argeş. Este un lucru bun că-l avem alături de noi pe Valentin Negoiţă (n.r. - antrenor al echipei a doua şi "scouter" care a activat ca tehnician în Seria a II-a, la Fortuna Covaci, în sezonul trecut), care cunoaşte foarte bine echipele din această serie"

La final va las cu stire in exclusivitate despre activitate blogului in urmatoare luna. Astfel cu ocazia celor doi ani de postari pe aceasta adresa, blogul va continua campania de articole vechi, si mai ales de amanunte necunoscute de toti petrolistii!
Asadar ramaneti in august pe RPSU!

4 comentarii:

Dragos Mihai Trestioreanu spunea...

Mult succes la amintiri! Si, sa nu uit, vizite placute si fructuoase, dar si rapide, prin Ardeal, Banat, Bihor si Oltenia, pana nu dispar multe echipe de pe acolo!

real plan simple ultras spunea...

deja sa intrevad primele deplasari cu avionul

R spunea...

trecand de greseala gramaticala din prima propozitie, as incadra articolul tau in categoria 'articolelor de lemn' ca sa parafrazez sintagma 'limba de lemn'. Daca petrolistii, majoritatea tineri, cred ca Petrolul se va da in ceasul mortii sa ocupe locul 1 (sau chiar mai bine daca se poate, tovarasi !), cei care am trecut prin aceasta viata nu vedem decat declaratii dupa sablon si rezultate pe masura sustinatorilor. Spuneam in primavara unui infocat suporter care ne-a parasit in floarea varstei ca Petrolul a inceput sa castige atunci cand a vazut ca nu mai poate depasi Sportul. Chiar daca a schimbat seria, lucrurile vor sta la fel: faca Asra va ramane in L1, Petrolul nu va promova. Banii sunt limitati si primaria sau cine dracu va tine aceasta echipa nu va avea chef sa se caute bine prin conturi pentru prime si locuinte. Cum stadionul nu cred ca va fi gata recent, nici nu vad de ce sa promovam. Asadar, pentru vara viitoare, mizez pe un onorant loc 3.

Prahova24hours spunea...

N-am asteptari prea mari de la sezonul asta!