miercuri, august 11, 2010

Alt cantonament, alte victorii !

Petrolul bate tot in amicale, sau cel putin nu pierde, si da impresie ca isi alege adversarii tocmai pentru a reusi acest lucru. Asa cum multi se asteptau Petrolul a invins in primele doua stagii de pregatire facand ca ultima infrangere a lupilor sa fie celebrul meci de la Tulcea, si aici atentie am pus si meciurile amicale.

Petrolul se afla deja in al doilea stagiu de pregatire, de aceasta data la Campulung, acolo unde in primul meci, si cel mai dificil de pana acum prin prisma adversarului, Petrolul a invins pe Poli Iasi cu scorul de 2 - 0, golurile fiind marcate rapid prin Marius Ene (`6) si Budescu (`15).

PETROLUL - POLI IASI 2 - 0
Lotul de jucatori : A. Vlad (76 Tachescu) - Paun (46 Mustata), Bozga, Stegaru (46 Plecanciuc), P. Stoica (73 Tudor) - Benga (55 Neagoie), Cr. Vlad (46 Enescu) - Oprita (60 Neaga), Fl. Dumitru (60 Stanescu), Budescu (40 Buhaescu, 76 Plamada) - Ene (46 C. Stoica).

Despre meciurile Poli Iasi - Petrolul se pot spune multe, la un moment dat existand si o anumita rivalitate intre cele doua, ba chiar in 1974 echipa moldava, atunci cand Petrolul retrograda, era condusa de insusi Ilie Oana, unul din amanuntele picante ce leaga jocurile dintre cele doua formatii.
Acum datele sunt altele si Vivi a reusit sa castige si informatii pretioase pe langa un test cu o proaspat retrogradata. Ionut Popa declarand chiar ca : „Am văzut că ai spus că Seria a II-a e mai curată. Ai dreptate şi, în plus, nici nu prea sunt multe echipe care să tragă la promovare. Cred că cele mai valoaroase sunt Mioveniul şi Oradea, ultima întărindu-se bine după ce a venit Vizer ca finanţator”

Acestea sunt concluzile celui mai important amical de pana acum, cu mentiunea ca Petrolul a mai castigat un joc in fata celor de Rapid CFR Suceava, o formatie care pare sa devina o pepiniera pentru echipa gazara.

PETROLUL - RAPID CFR SUCEAVA 4 - 1
Au marcat pentru lupi : Ene , Cr. Vlad, Fl. Dumitru si Oprita (cel care tocmai a implinit 29 de ani, la multi ani si din partea noastra!)
Lotul : Tachescu - Mustata, Plecanciuc, Bozga, P. Stoica - Neagoie, Cr. Vlad - Plamada, Stanescu, C. Stoica - Ene. Dupa pauza, Petrolul a evoluat in componenta A. Vlad - Enescu, Stegaru, Paun, Tudor - Benga, Fl. Dumitru - Oprita, Budescu, Buhaescu - Neaga.

2 comentarii:

1acolo spunea...

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ultra_groups#Romania

v-am adăugat ;)

real plan simple ultras spunea...

@1acolo Multumim