miercuri, iunie 24, 2009

Ramane cum am stabilit

De ceva timp, blogul Rpsu tot a anuntat preluarea Sc Fc ca si facuta, nu de alta dar nimeni nu a probat contrariul pana acum. Toate divergentele pe care le-ati citit in ultima vreme pe diverse site-uri au fost, si aici este doar o parere, menite sa realizeze scopul suprem bercenian: ramanea jucatorilor (aia cat de cat fotbalisti) si a marelui auroleat Liviu Luca!!!(traiasca, traiasca, traiasca) cu un procent din actiuni. Ei bine da!, eu unul zic ca de joi Luca nu avea 0% din actiuni. Pai de ce?
Motivele reprezinta raspunsuri simple daca stam sa privim evenimentele din ultimele luni:
  • Demiterea misterioasa a lui Vivi si lipsa de motivatie a acestei decizii
  • Negocierea exclusiva cu trupa lui Sebi Tudor pentru crearea unei echipe de fotbal (celelalte variante erau sincer de domeniul Sf-ului)
  • O conferinta de presa facuta inainte de demararea negocierilor
  • Neinvitarea trupei din 9 mai, cea cu care noi vroiam sa continuam, la negocieri
  • Taraganarea discutilor de luni pe joi pentru ca florinel sa joace DOAR el pe Ilie Oana
  • Linistea si calmul de care s-a dat dovada din partea tuturor factorilor (Primarie, Scfcie, suporteri)
  • Si cireasa de pe tort, anuntarea copiilor de la Petrolul 2 ca unii dintre ei trebuie sa-si gaseasca alte echipe, iar cei mai buni vor ramane.

Acum logic gandit, daca societatea da toti jucatorii buni pentru niste procente amarate care peste ani vor redeveni MAJORITARE credeti ca Volo nu va accepta, sau ca nu a acceptat deja.

Iata ca lotul se reuneste joi desi echipa apartine inca 100% sindicatului condus de mai susul amintit auroleat. HAI PETROLUL! Veniti joi!, sa mai spargem o samanta!

7 comentarii:

Prahova24hours spunea...

Nici mie nu mi se pare in regula ce se intampla acum...organizam reuniri de loturi (si galerii...), dar n-avem siguranta ca echipa ne va apartine 100%.Si probabil nici nu ne va apartine vreodata...

bufcris spunea...

Joi se reuneste echipa Ploiestiului, "indiferent cum se va numi ea" dupa cum a spus si Vivi la Presing (sa inteleg ca nu te-ai uitat luni la emisiune pentru ca acolo Vivi a lamurit mai multe aspecte). Cred ca in acest post este un pic de "paranoia" si nu ne ramane decat sa vedem cui va da dreptate timpul. Eu voi veni joi pentru ca macar atat merita Vivi, recunostiinta si incurajarile noastre (pentru mine el este garantia ca nu se va intampla scenariul tau).

Anonim spunea...

Mult, prea mult, a fost, putin - vorba vine, din punctul de vedere al pregatirii viitorului campionat, care va debuta la jumatatea lui august - a mai ramas. Ce va fi vom afla in curand. Ma numar, recunosc, printre cei care cred in Vivi Rachita. Altfel nu mai credeam in nimic! Dar ma si tem, totodata, ca nu cumva, in criza de timp si de... bani, sa nu se accepte si un compromis, nestiut de simpatizantii acestei formatii.
La asa ceva ma determina sa ma gandesc anumite pareri cum ca viitoarea echipa a ploiestenilor nu va avea nevoie de NICIUNUL dintre fotbalistii actuali ai SC FC Petrolul! Iar acum, aud ca vreo 5-6 nu i-ar strica absolut deloc! Ce s-o fi intamplat, oare, intre timp?!

bufcris spunea...

Cred ca pur si simplu, pentru liga a doua, mai merg folositi cativa jucatori de la scfc (cu atat mai mult cu cat nu avem foarte multi jucatori la dispozitie). Vivi va stii pe care sa-i aleaga pentru ca este la curent cu tot ce s-a intamplat acolo in ultimul timp, vezi vandut meciuri si jucat la pariuri sportive. Mi-am pus toata speranta in Vivi si daca nici el nu reuseste, apoi putem sa ne luam adio pentru ca nimeni altul nu va face ce a facut Vivi.

real plan simple ultras spunea...

Eu unul zic ca preluarea se face si ca din ce va fi joi se va alege lotul, iar petromul va ramane ca actionar.

bufcris spunea...

Pana una alta, ne vedem azi la stadion. Vivi te iubim!

real plan simple ultras spunea...

Da corect astazi ne vedem la stadion toti 50 , sper sa ma insel si sa fim mai multi dar vorba lui octav cabd e vorba de actiuni toti au scoala, munca examene!