joi, iunie 25, 2009

Primul antrenament







Astazi, joi 25 iunie, a avut loc reuniunea lotului Sc Fc Petrolul. Surpriza a constat in faptul ca Vivi a condus antrenamentul, un antrenament la care au mai participat si fostii componenti ai Fc Ploiesti: Vlad si LM. Pe langa acestia mult iubitul Bogza, Mutiu si altii. In linii mari cam Sc Fc-ul bine cunoscut, sustinut in tribuna sau peluza dupa caz si de galeria Lupilor Galbeni, adica cea care a sustinut in ultimii 2 ani pe Sc Fc.

Eu unul sunt trist pentru ce a fost azi, si regret primul antrenament al Csm-ului in care chiar mi s-a parut ca suntem o familie, atat noi ca si suporteri dar si jucatorii si antrenorii, totul a parut de parca am fi tinut cu diferite echipe...

Deci va puteti da seama cam ce haos a fost astazi. Singurul lucru linistitor este ca Vivi a spus sa avem incredere in el, ceea ce poate fi singurul adevar din ultima vreme.
Pe de alta parte, unul dintre sefii de galerie - asa cum l-au numit cei de la Ziarul Prahova - a fost prezent astazi in tribuna - peluza. Vivi chiar a insistat ca aceasta persoana sa nu fie respinsa de grupul mai mare, sau daca vreti contigentul csm. Unora nu le-a placut cam ce s-a intamplat si mai ales ca deja cunoscutele injuraturi anti-bercea au fost temperate la timp, majoritatea brigazilor preferand sa stea la periferia grupului de suporteri.
Concluzionand am putea spune ca ce a fost azi este o pata pe integritatea spiritului galben albastru asta daca ne uitam cine detine astazi aceasta echipa. Pentru cat timp ramane de vazut!
Pana atunci asa cum a insistat si Vivi, in galerie trebuie sa fie pace si armonie, toate persoanele care au fost impotriva noastra trebuiesc neaparat acceptate fara nici un repros. Trebuie sa dovedim ca suntem uniti, eu unul cred ca noi chiar suntem, cel putin cei care am ramas in continuare integrii, restul poate au mai pastrat din sandwishuri!

Numarul participantilor undeva la 100 -150...

5 comentarii:

Anonim spunea...

E trist ca suporterii patimasi ai Petrolului sunt manipulati, acum. Mi-e dort de ei, din Liga a III-a si din turul Ligii a II-a. E clar ca se va continua cu aceeasi echipa si cu acelasi actionariat. E clar ca nu va mai fi niciodata ce a fost... odata. Imi pare rau doar de acesti baieti minunati pe care Octav ii conduce, sper eu, intr-o directie buna, cu nu impusa lui. Altfel, excelenta gluma cu sandvisurile. Apropo, au fost si marii petrolisti de la Moara Domneasca? Ca, fara ei, chiar ca nu e drumul cu oameni, nu?

real plan simple ultras spunea...

Da normal, cu liderul lor, sau co-conducatorul (e o cacofonie) galeriei...stii tu cine

Prahova24hours spunea...

Dupa estimarile mele azi am fost cam 500..oricum prezenta buna. Ca nu-mi place ce se intampla cu galeria & echipa, asta e alta mancare de peste...

bufcris spunea...

Si eu am ramas cu un gust amar dupa ziua de ieri. Sunt la mijloc multe compromisuri si nu-mi pot scoate din minte faptul ca tot pe astra am ajuns sa incurajam in timp ce Petrolul nostru zace in div D :(. Faptul ca vor fi acceptati in galerie si mancatorii de pateuri este un lucru peste care chiar nu pot sa trec (chiar daca eu stau la T2) si mi se pare o mare pata pe onoarea noastra, a petrolistilor. Ne-am injurat cu ei peste tot, l-au injurat pe Vivi si acum trebuie sa ne prefacem ca nu s-a intamplat nimic? Si mie imi este dor de atmosfera din div C cand simteam cu adevarat ca suntem curati, chiar daca eram doar cateva sute pe stadion...

real plan simple ultras spunea...

Astazi am primit offline urmatorul mesaj pe care cred ca trebuie sa il postez aici, reprezentand daca vreti un drept la replica:

sal.azi am citit shi eu ptr prima oara,blogul ala cu rpsu.as vrea sa lamurim cateva lucruri.1)zici bine ca cei de la prahova au spus ca sunt sef.eu nu am spus niciodata asta,si pe deasupra,nici nu imi doresc sa fiu sef .2)voi incuraja intotdeauna aceeasi echipa la care am fost de mic.daca eu sunt o asa mare problema si vreti sa scapati de mine,rugati-va de volo sa preia teleajenul sau conpet.va asigur ca nu voi fi acolo.
11:36 6/26 3)deocamdata,nu eu sunt cel ce schimba echipele.
11:37 6/26 4)nu a temperat nimeni injuraturile anti-bercea,cel putin eu personal nu ajunsesem inca in peluza cand se scanda.
11:40 6/26 5)daca am fost in divergenta de idei,asta nu inseamna ca am fost impotriva voastra.de altfel,eu nu am incetat vreodata sa va respect,mai putin pe cei ce nu sunt demni de asa ceva.
11:41 6/26 6)NIMENI,NICIODATA NU MA VA FACE SA RENUNT LA PETROLUL.voi ati mai facut-o,asa ca va e destul de usor sa repetati gestul.

In primul rand nu am spus ca tu ai zis ca esti sef de galerie, ci ca ai fost numit de alte persoane din presa, ceea ce poate reprezenta opinia mass-media, lucru cu care nu sunt de acord.
2.Nu am incurajat niciodata alta echipa in afara de Petrolul, si sunt mandru ca am fost considerat oaspete la Sc Fc - Csm, si cred ca in acest moment echipa Sc Fc nu reprezinta cu nimic spiritul Petrolului, lucru demonstrat in diferite ocazii.
3. Atat timp cat persoanele care pot fi considerate lideri de opinie in galerie (in nici un caz noi)nu au scandat asa ceva(anti bercea), se poate considera temperare.
4. Respectul este si va fi pentru ce a facut bun fiecare si nu cred ca asupra noastra se va pune vreodata vreo umbra de indoiala asupra corectitudinii si caracterului nostru. si noi vrem sa nu ajungem sa renuntam la a mai merge la meciuri din cauza evenimentelor de ieri de azi de acum 2-3 saptamani sau poate de peste o saptamana, VREM SA FIM ALATURI DE PETROLUL