duminică, iunie 21, 2009

In anonimat


Ai fost un mare jucator
Ploiestiul ti-e recunoscator
Acesta a fost mesajul fanilor veniti de la Ploiesti, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe marele jucator Mihai Mocanu. Pe http://www.doarpetrolul.ro/ puteti afla exact motivele absentelor lui Mircea Dridea (plecat în Antalya), Alexandru Fronea (stabilit în Grecia), Mişu Ionescu şi Ion Radu (care se menajează din cauza unor probleme de sănătate).

Exact cum am anticipat de altfel, lipsa de mediatizare a tristului eveniment a facut ca numarul participantilor sa fie undeva la 50-60, dupa cum precizeaza acelasi site. In mod normal la Ploiesti am fi fost mai multi dar, dupa cum este normal, decizia apartine intotdeauna familiei.
Nu prea s-a scris si s-a vazut, fostii sai colegi de renume, Lucescu, Dinu, Lupescu (si aici i-am numit pe cei care au declarat ca ii sunt apropriati), au lipsit.
De remercat prezentele familiei petroliste, care mai mult ca niciodata s-a strans, reprezentand generatile care au trecut pe la Petrolul: Eduard Iuhas, Puiu Dridea, Costică Moldoveanu, Enel Neicuţescu, George Marin şi fostul vicepreşedinte Mihai Cristache., dar nici Octavian Grigore, Gică Mârzea, Costel Lazăr, Marcel Catinca şi doctorul Mircea Miu.

Dumnezeu sa-l ierte! Cuvintele sunt de prisos...

3 comentarii:

Dragos Mihai Trestioreanu spunea...

Important ramane ca, la sute de kilometri distanta de Ploiesti si pe o vreme calduroasa, au existat oameni de suflet, destui in varsta, din oras, care l-au condus pe ultimul drum, la Constanta, pe un OM DE SUFLET: MIHAI MOCANU.
Asta conteaza cel mai mult. Cat despre fostii coechipieri din Nationala, ce pretentii sa ai de la fostii dinamovisti, stelisti sau rapidisti?!
Ce exemplu frumos au dat insa ultrasii petrolisti!

real plan simple ultras spunea...

Excelent spus

Prahova24hours spunea...

Nu-l vom uita niciodata!