vineri, iunie 05, 2009

Cupa Suporterilor...poate la anu'

Si a venit si cupa suporterilor...evenimentul asteptat pentru a ne arata talentele fotbalistice si mai ales a arata ca si noi putem sa jucam, nu numai sa criticam la adapostul tribunei. Din pacate in nici o editie pana acum nu am demonstrat ca suntem mai presus decat cei care conduc fotbalul asta al nostru…fiecare editie bucurandu-se de un inalt consum de nervi si tipete (macar conducatorii de cluburi se cearta pe multi bani…).
Dupa cum probabil stiti RPSU nu va participa la aceasta editie iar eu sunt aici sa etalez cateva din motivele pentru care nu ne vom bucura de fericitul eveniment. Probabil ca principalul motiv este ce s-a intamplat anul trecut cand… sa spunem ca s-a profitat un pic de absenta noastra. Pentru cei care nu stiu…iata ce s-a intamplat. Ca la orice editie a cupei se face un regulament (care se presupune a fi litera de lege in ceea ce urmeaza a se desfasura) care in acel an spunea ca dintre cele trei echipe prezente in fiecare grupa va trece mai departe prima si atat. Noi dupa ce am jucat cele doua meciuri am iesit pe locul doi ceea ce conform regulamentului insemna ca suntem in afara competitiei, neavand posibilitatea sa jucam nici macar lingura (care pana la urma este un trofeu). Intrucat nu mai aveam pentru ce sta la terenuri plus ca ploua am decis sa ne luam talpasita spre casele noastre. Dupa plecarea noastra s-au luat doua decizii importante cu privire la competitie. Astfel s-a hotarat ca si locul doi trece mai departe iar a doua, ca in grupa noastra - pentru ca noi lipseam – echipa de pe locul trei sa treaca mai departe. Supararea nostra a venit nu pentru prima decizie ci pentru a doua…consideram ca era mai oportuna o decizie ca noi sa trecem mai departe si pentru ca nu eram prezenti echipa cu care urma sa jucam sa castige prin neprezentare…asa era corect…dar e o vorba romaneasca…cine imparte parte-si face…oricum le urez tuturor bafta si sa fie fair play…numai asa ne putem detasa de mizeria care este acum in fotbalul mare.
La aceasta editie mai sunt cateva care sunt efectiv de neinteles…ca de exemplu participarea Valium?!?!?!? Eu sunt singurul surprins??? Stiu ca majoritatea din membrii brigazii au fost alaturi de noi…dar…chiar nu mai e nimeni surprins???
Pe langa acestea mai sunt destule care nu isi au rostul. Tot ce putem spune e ca dorim tuturor ca acesta editie ( si urmatoarele) sa fie lipsite de certuri, fite si figure si sa va amintiti ca sunteti acolo pentru FOTBAL…stiti…e ala…sportul ala de care ne-am indragostit cu toti acum ceva ani…
BAFTA TUTUROR

Un comentariu:

real plan simple ultras spunea...

Hai ca vad ca ai revenit cu articole, da bine spus, din pacate as adauga doar faptul ca la editia de anul acesta echipele (unele) se fac in functie de cat de bine stiu fotbal baietii, asa ca purul amuzament va disparea anul acesta... orgolile sunt mari asta e