marți, iunie 09, 2009

2 Probleme

Au trecut zilele libere, si toate lucrurile serioase au fost tratate in deradere de persoanele care se considera implicate. Am sa ridic doua probleme in acest post :
1. Alegerile de duminica in care un singur blog s-a asociat campaniei noastre cu " Nu Vota Portocaliu" si aici vorbesc binenteles de http://www.prahova24hours.blogspot.com/ , astfel portocalii au iesit pe locul 2 trimitand in Parlamentul European o pleada de oameni calificati la fel ca si liderul lor, adica ZERO.
2. Al doilea punct il priveste Cupa Suporterilor, o cupa care, asa cum bine am anticipat, nu si-a atins scopul si mai mult a reusit sa puna in umbra o manifestatie foarte rara din sanul marii familii petroliste. Asadar vineri, manifestarea prilejuita de implinirea celor 50 de ani de la al doilea titlu al Petrolului la Ploiesti si al treilea din istorie, a reusit sa aduca la stadion nici mai mult nici mai putin de 200 de oameni, dintre care doar 50 erau si suporteri. Iata ca desi duminica am avut 12 ECHIPE !!!, vineri nu s-au strans nici macar 50 de oameni. Sa ne fie rusine !
In alta ordine de idei brigada RPSU felicita formatia invingatoare, Noul Petrolul, dar si pe toate celelalta formatii participante care au sustinut intotdeauna Petrolul adevarat, ramane de vazut daca toate cele 12 echipe au reusit acest lucru.



2 comentarii:

Anonim spunea...

Cateodata e mai bine sa te bati cu caramida in piept ca esti petrolist, decat sa dovedesti asta! Pe 5 iunie, s-a cam vazut preocuparea pentru fostele glorii! Dar asa se intampla cand este interes mai mare pentru a acorda legitimitate unor conditii absurde la negocierile fara de sfarsit dintre SC FC Petrolul si Primaria Ploiesti!

real plan simple ultras spunea...

@anonim ... multi se bat cu caramida in piept si noi astia care chiar mai credem in Petrolul, ii acceptam pentru ca dau la numar cum se zice, si noua ne pare bine cand vedem ca suntem multi pacat ca nu suntem si adevarati...