duminică, martie 21, 2010

Pacatele Branestiului

Petrolul isi prelungeste seria de invicibilitate la 10 etape si isi adauga un punct mai mult decat meritat. Prima repriza a fost pentru noi una in care adversarul nu reusea sa tina mingea mai mult de 3-4 pase, Petrolul ascunzand mingea adversarilor pe un stadion in care cu siguranta s-a simtit ca acasa.
Jocul insa nu a oferit prea multe clipe de bucurie, desi au dominat prima repriza, ploiestenii s-au multumit in a incerca doar suturi de la distanta, suturi care nu au pus prea mare presiune pe portarul advers, cu exceptia unei bare laterale pe final de prim mitan.
Fanii au sperat mai mult, si asa cum am obisnuit, peste 500 de lupi si-au incurajat neincetat echipa, sperand la o victorie ce parea la indemana la un moment dat.
In a doua repriza jucatorii au parut ca nu au intrat la fel de motivati, si doar golul de 1-0 a reusit sa mai trezeasca spiritele din tabara galben-albastra, mai mult pe banca insa, acolo unde Cristi Vlad a reusit sa resusciteze jocul odata cu intrarea sa. Egalarea a venit pe final si Petrolul nu trece din pacate pe 3.
Revenind la titlu acestui post, meciul a fost pentru Sportul o revansa fata de cel pierdut cu Branestiul. Se pare ca toata lumea a inteles acest lucru, chiar si arbitrul intalnirii care fluiera si cand batea vantul mai tare dand binenteles lovituri peste lovituri libere pentru gazde. Una peste alta centralul a reusit sa spele pentru moment pacatele Branestiului.

Petrolul: A. Vlad – M. Tudor, I. Neagu, Cosic, P. Stoica (cpt.) – Benga, Neagoie – Budescu, L. Mihai, Opriţă – C. Stoica, golul fiind marcat de Catarama intrat pe parcurs

2 comentarii:

Anonim spunea...

Din pacate nu toti si-au incurajat echipa neincetat.Dupa primirea golului,desi atunci ar fi fost si mai multa nevoie de ei,multi au tacut.

real plan simple ultras spunea...

@mihai Asta cam asa e dar multi au venit de la tribuna 1 si sunt obisnuiti poate sa vada mai mult decat sa strige pe parcursul unui meci, desigur se pot face si amandoua insa observ ca e mai greu