duminică, martie 07, 2010

Start relansat


Victorie si usurare pentru fanii ploiesteni veniti in numar destul de mic sambata pe stadionul muncipal, speriati poate si de gandul ca numarul locurilor nu le va permite o mai buna vizionare a partidei. Se pare insa ca scena Cerbului de aur a purtat noroc lupilor care si-au pastrat invicibilitatea pe teren propriu si care au reusit si prima victorie din retur. Petrolul urca in clasament cu o pozitie insa castiga trei puncte fata de Farul si Sportul, echipe care au pierdut in etapa proaspat incheiata.
Jocul a fost unul destul de bun, ce-i drept de angajament pentru cele doua echipe, insa unul care a oferit destule ocazii de poarta. Petrolul a reusit un gol in fiecare repriza, primul dat de Constantin Stoica iar cel de al doilea de Cristi Vlad din penalty.
Ca o paranteza la tot ceea ce s-a intamplat sambata, tin sa remarc faptul ca scena Cerbului de aur nu mai ofera suporterilor ploiesteni corul bine cunoscut, si ca vizionarea partidei se face foarte greu, ducandu-ne poate pe multi cu gandul la mai vechii petrolisti care vedeau meciurile de la nivelul gardului.
Asadar un meci bun in care Petrolul si-a dorit mai mult victoria, asa cum bine a observat si antrenorul oaspetilor.
Petrolul: A. Vlad – Tudor, Neagu, Chiriţă, P. Stoica - A. Benga, C. Vlad (cpt.), Opriţa, L. Mihai, C. Budescu, C. Stoica

2 comentarii:

real plan simple ultras spunea...

Mai multe poze pe www.doarpetrolul.ro

Cata*FCP spunea...

http://www.doarpetrolul.ro/forum/viewtopic.php?f=22&t=2214&p=13041#p13041 sportu` - PETROLUL pe forum.