marți, martie 02, 2010

Putina statistica

Daca in prima etapa a returului Petrolul a reusit sa piarda printre degete cele trei puncte, acum aproape 50 de ani tot Petrolul isi atingea cea mai lunga perioada de victorii consecutive, 8 la numar.
Binenteles ca aceasta forma ia si adus titlul de campioana in sezonul 58/59, al treilea din istorie, si al doilea consecutiv castigat la Ploiesti cu legendarul Ilie Oana pe banca, insa si astazi, chiar daca in liga a doua Petrolul reuseste sa pastreze un record: singura echipa care inca nu a fost invinsa pe teren propriu. Cum in iarna lupii erau in pericol de a-si "pierde" casa, iata ca sambata ei vor avea sansa sa continue acest record in fata surprizei din prima etapa, formatia care a batut liderul cu acelasi scor cu care a batut si Petrolul in tur, 3-0. Asadar sambata urmeaza o revansa pe Ilie Oana, acolo unde s-ar putea amplasa si o tribuna mobila (pana nu vad nu cred), iar costurile biletelor vor fi de 10 (la superba tribuna oficiala) respectiv 7 ron - la tribuna mobila.

Revenind la seria de 8 victorii a Petrolului din 58/59 ea a fost una extraordinara Petrolul inving atunci pe rand pe: Dinamo, Stiinta Cluj, Jiul, Dinamo Bacau, Steagul Rosu, Progresul, CCA si din nou Stiinta Cluj . Asadar in afara de UTA, Poli si Rapid doar adversari de traditie ai Petrolului invinsi in acea perioada. Motivul pentru care am prezentat astazi aceasta serie de victorii este pentru ca Rpsu va publica in curand si cronica meciului cu CCA, un joc castigat de petrolisti cu scorul de 6 la 1.

Asadar ramaneti pe blog pentru ca in curand vom posta si Petrolul CCA 6-1

Niciun comentariu: