duminică, martie 28, 2010

1 - 1 si viitorul e sumbru

Dupa cum bine stiti dupa jocul de acasa impotriva Farului Vivi si-a dat demisia, desi pe site-ul suporterilor scrie ca informatia este doar un zvon, lucrurile se vor lamuri cu siguranta maine intr-o sedinta cu actuala conducere. Din punctul meu de vedere cele intamplate azi in tribuna Cerbului de Aur reprezinta mai mult decat un simplu act reprobabil. Daca la sfarsit tribuna 1 era toata in picioare si isi incuraja echipa, la peluza spiritele au fost mult mai incinse. Nemultumiti de jocul unora dintre titulari, care in opinia acestora nu au vrut sa castige astazi, fanii au strigat de cateva ori : "Jucati fotbal" si celebrul "Petrolule, Petrolule / Nu mai vrem sa stam in B", iar pe langa toate acestea o parte si mai mica a cerut introducerea lui Bozga (schimbare care oricum a venit), fapt care in opinia mea nu trebuia facut pentru ca nu noi suntem antrenorii echipei.
Rolul nostru, pentru ca din pacate trebuie sa ne asumam toti vina in eventualitate unei despartiri, este de a incuraja echipa, chiar daca jocul nu este cel dorit, echipa trebuie privita din asamblu, sau mai bine spus de undeva din timp, de acum 7 luni cand nu aveam nimic.
Si sincer cred ca acest zvon al demisiei este un act cumulat, unul care l-a consumat pe Vivi in ultimele luni (demolarea stadionului, datoria de 3,5 mil euro, alcatuirea unui lot competitiv etc) si care, culmea, a fost cerut si etapa trecuta de undeva de la tribuna 1 a stadionului din Regie de un specatator aflat in afara temei.
Una peste alta felicitari tribunei 1 astazi, poate ei au meritat al 11-lea meci fara infrangere al lupilor.

Petrolul: 12. Vlad – 20. Chiriță, 4. Neagu ('85 - Bozga), 3. Cosic, 8. P. Stoica – 24. Neagoie, 6. Crăciun ('57 - Radcenko), 7. Vlad, 14. Cataramă, 19. Oprița, 29. – C. Stoica ('73 - Benga)
Antrenor: Vivi Răchită

4 comentarii:

R spunea...

viata de antrenor nu este grea, nu te scoli la 5 dimineata si pleci de la servici la 9 seara, timp in care te mai fura si coloratii. Mai sunt si alti antrenri care pot lua Petrolul, nush daca Tavi Grigore antreneaza pe cineva acum, asa ca ar fi frumos sa se intoarca la clubul al carui capitana fost atatia ani. Soarta echipei a fost clara din prima etapa, sau de vreo 5 ani incoace: nici promovare, nici retrogradare, asa ca nu-i complicat, orice antrenor ar veni. Cum Astra ramane in L1, perspective frumoase de viitor la Petrolul nu vad.

Dragos Mihai Trestioreanu spunea...

Asa se intampla atunci cand visul unei atat de mult asteptate promovari se prelungeste pentru diverse motive. Mai apar si suparari, mai apar si contestari, ca doar nu o sa ne pupam dupa atatea remize. Ca nu suntem... Petrolistul Boldesti, care, pe vremea antrenorului Vasile Cosarek, nu a avut, parca, nicio infrangere, tot campionatul. Noi suntem PETROLUL si locul acestei echipe este doar acolo sus, printre vulturi. Nu, jos, intre gaini! Asa, la infinit!

Prahova24hours spunea...

Apropo de RPSU...duminica la meci am vazut 2 membri intrand la tr. 1, un steag fluturat in peluza - banuiesc ca unul dintre voi, iar un alt membru a stat acasa scarbit de ce intampla in peluza. Cand strangeti si voi randurile?

real plan simple ultras spunea...

@prahova 24 hours, 2 membri nu aveau cum sa intre la tribuna 1, ptr ca din cate stiu am fost cam toti in peluza, cat despre stransul de randuri cam greu in conditile in care nu ai un stadion unde sa iti pui bannerul