duminică, august 16, 2009

Primul egal

Dupa prima etapa Petrolul poate spune ca a reusit sa se inscrie in acest sezon de liga a doua. Inca nu stim daca il si vom termina, despre sezon e vorba. In alta ordine de idei jocul de sambata a adus la stadion undeva la 2000 de oameni, ceea ce demontreaza inca o data ca setea ploiestenilor de fotbal este in strans legata DOAR de echipa orasului.
Jocul a fost unul slab, in care am vazut o prima repriza in care cei din Stejarul au dominat inceputul, reusind sa si inscrie, chiar daca din offsaid. Asa cum poate ar face orice nou promovata, Sageata s-a cantonat in aparare reusind sa tina de rezultat pana la pauza, ba chiar sa puna si probleme pe contraatac.
Desi era sa obtina egalarea chiar inainte de pauza, ploiestenii au facut acest lucru doar dupa pauza dintr-un penalty care mai mult n-a fost, insa privind jocul in ansamblu as putea spune ca egalarea adusa de capitanul Cristi Vlad a fost una merita, la fel cum a fost si rezultat final, un rezultat care se contura chiar inainte de pauza.
Din pacate Petrolul a terminat repede benzina, facand ca de prin minutul 75 jocul sa fie unul de-a dreptul mediocru.
Pe final 2 poze de la meci una de pe http://www.prahova24hours.blogspot.com/ cu mesajul nostru :
De 6 ani un Srl / Petrolu` e o afacere si jucatorul etapei pentru Petrolul: Pompiliu Stoica




2 comentarii:

Romeo spunea...

ma jos visati la promovare, acum dupa meciul cu Sageata ce mai spuneti ? I-ati injurat cat ati putut pe Luca si Bercea, dar ei au tinut echipa la un pas de liga I. Asa au vrut ei. Acum ce faceti cu ea ? 400 spectatori la echipa de traditie a acestui oras, 1500 la un meci de liga I. Acum 32 de ani stadionul Petrolul era arhiplin, desi Petrolul abia promovase. Iata unde au dus permanentele conflicte cu Luca, Bercea, Niculae. Intrebare ar fi daca acest oras va mai putea sa cladeasca o echipa cu pretentii macar de cupe europene (ca in 1990, 1995). Si ca sa nu uit, pentru presa nici Radu Cataonu nu a fost bun, dar am jucat de doua ori in cupe.

real plan simple ultras spunea...

Una este sa poti si sa ai cu ce si sa nu vrei si alt lucru este sa vrei si sa nu poti. In momentul acesta Petrolul nu poate mai mult asta e clar, este adevarat ca echipa poate creste insa nu indeajuns pentru a se lupta la promovare. Iar daca revenim la bani atunci trebuie sa realizam ca fara ei nu putem face nimic, degeaba ne dorim performanta.