duminică, august 23, 2009

O repriza

Atat au putut vedea fanii Petrolului astazi la Snagov si asta pentru ca la pauza un stewart s-a gandit ca poate face el legea pe stadion si sa scoata bastonul la un suporter ploiestean. Din solidaritate nucleul galeriei petroliste, pentru ca au fost si persoane care au ramas, au iesit afara din stadion pentru a protesta astfel la decizile luate de jandarmerie, care nu a intervenit in nici un fel asupra abuzului ci doar a incercat sa calmeze fanii. Acesta a fost pe scurt highlight-ul meciul pentru ca echipa a aratat mult mai slab ca in meciul precedent, asta vazandu-se si pe tabela de marcaj. 1 pauza, 1 final, un rezultat care vorbeste de la sine, 3-0, si nemultumirile fanilor, mai ales a celor care au iesit din stadion la pauza, incep sa apara.

Asa cum am spus si la meciul de pe Ilie Oana emulatia noului inceput atrage foarta multa lume, in conditile in care echipa joaca de ani buni in liga a doua. Sa speram ca aceste infrangeri nu vor subtia numarul spectatorilor pentru ca fara aportul acestui public patimas nu putem crea o noua echipa la Ploiesti.

Pe scurt Petrolul a avut doua ocazii bune de a marca insa s-a ratat mult prea usor, cu capul din 6 metri si din actiune din interiorul careului. Toate aceste ocazii au venit insa dupa ce Snagovul conducea cu 2-0. Ce este de facut? Imediat dupa meci suporterii au cerut o intalinire cu Vivi, posibil si cu echipa, pentru a se discuta situatia actuala, o situatie care nu este deloc roza, lipsa banilor fiind vizibila.





Eco - Hooligans prezenti la meci. Aproximativ 15-20 de persoane au facut deplasarea de 35 de km de la Ploiesti pe bicicleta. Ei au plecat in jurul orei 7 de la Ploiesti pentru a ajunge cu 20 de minute inainte de startul partidei. Protestul anti-mitica al acestora a prins contur si spera sa fie repetat la o alta deplasare, una scurta probabil, in numar cat mai mare.









Urmatorul meci vine repede, marti in Cupa cu Chimia, concluzia unora dintre suporteri dupa meciul de astazi fiind ca ar fi bine sa nu ne mai aglomeram si cu aceasta competitie. Sa vedem ce va fi, pana atunci HAI PETROLUL!





3 comentarii:

Anonim spunea...

E foarte greu sa vezi unde - si cum - a ajuns un brand ca Petrolul. E vorba de acela adevarat, nu de... falsul tot invocat de Bercea. Un stadion in camp, cu tribune si tabela de pe vremea lui Pazvante, o infrangere ce putea fi si mai dureroasa, suferita in fata unei echipe distruse in urma cu o saptamana, de o nou-promovata etc.
Noroc cu fanii! Frumosi ca intotdeauna! Dar, de ce, oare, se intampla mereu incidente?! Poate cu coltul ala de tribuna plin se putea scoate mai mult in repriza a doua! Ce ziceti?

real plan simple ultras spunea...

CE credeti ca se va intampla la urmatorul meci??? si aici nu ma refer doar la rezultat???

pixi spunea...

frate ce ti-am zis eu...anu asta sa supravietuim...trebuie sa se termine intai toata treaba cu trecerea la primarie dabia apoi putem sa avem pretentii la promovare