sâmbătă, august 29, 2009

Un egal de viitor

Petrolul reuseste in primele 3 etape doar doua puncte, multi spun total meritate privind jocul echipei insa astazi pe Ilie Oana s-a vazut in sfarsit si determinarea. O determinare care va aduce cu siguranta si victorii insa acum baietii chiar dau tot ce au mai bun, asa cum i-a rugat si Chiru intr-o emisiune televizata saptamana trecuta.
Bilantul nostru dupa doar 3 jocuri este urmatorul : 0 victorii 2 egaluri 1 infrangere, iar singurul fotbalist care a inscris este Cristi Vlad cu doua reusite.
Petrolul a reusit astazi, spre deosebire de primul meci din sezon, sa deschida scorul, ba chiar putea sa si il majoreaza daca un cap al aceluiasi Vlad intra din nou in vinclu. Nu a fost sa fie iar Sportul a egalat in al doilea mitan, profitand de o gafa a portarului petrolist.
Golul victoriei nu a venit si asta pentru ca echipa nu a pus suficienta presiune pe adversar. Sincer acum ma bucura acest rezultat pentru ca am vazut altceva, si pentru ca in sfarsit pot spune ca echipa este in crestere, insa nu as fi vrut sa fii fost la final in pielea lui Vivi, cel care dupa mimica spunea ca victoria trebuia sa fie a noastra.
Inca o data, suntem pe drumul cel bun, insa sa nu fie acesta nivelul maxim a unor fotbalisti si sa reusit sa crestem si sa formam o adevarata echipa.


In alta ordine de idei la meci a fost afisat un mesaj pe gard impotriva ilustrului conducator de liga, mitica. Mesajul :"MITICa DECAPITAT" a fost repede reperat de fortele de ordine si scos din peluza, fiindu-i returnat dupa meci proprietarului. Pe langa autorul mesajului, un alt suporter, cel care a legat mesajul pe gard, a fost verificat de catre politia comunitara fara a fi insa sactionat. In incheiere o sa pun doar pozele cu mesajul controversat, un mesaj care a putut sta pe gard aproximativ 3 minute, desi la intrare nu a fost considerat ca un mesaj interzis.

2 comentarii:

Prahova24hours spunea...

Pacat ca n-a rezistat mesajul pe gard prea mult!

kaLoo spunea...

am vazut cand a fost pus, stii mai bine ;)). Pacat!