miercuri, august 26, 2009

A fost Cupa Romaniei

Petrolul a intregit aseara lista surprizelor din turul al patrulea al Cupei Romaniei, reusind sa fie eliminata de o echipa de liga a treia care acum trei sezoane incerca marea cu sarea si in esalonul secund. Avand in vedere startul de sezon as spune ca aceasta eliminare din Cupa este una logica si in acelasi timp binevenita. Desigur ca tot publicul ploiestean ar fi vrut ca echipa lor draga sa mai joace si cu echipe de prim esalon asa cum s-a intamplat anul trecut pe Ilie Oana cu Universitatea Craiova.
Asadar Petrolul intregeste lista celor trei mari echipe scoase din aceasta competitie, dupa ce si U Cluj si Fc Arges au reusit sa fie eliminate tot de formatii de liga a treia. Cum multa lume nu a fost la meci, si cazul meu de altfel, informatile despre meci sunt sumare, cu toate acestea va recomand articolul lui Ionut Pana din Republicanul ( click aici )
Ramane, asa cum poate ne gandeam cu totii, sa ne concentram pe campionat, un campionat care ne poate da mai mult decat o simpla lupta de supravietuire (obiectivul real pe care il consider in momentul actual ), spun poate o lupta pentru primele 5-6 locuri si asta daca vor ajunge banii de la Primarie cat mai repede.
Pentru sambata pe Ilie Oana se propune un derby de traditie, un Petrolul - Sportul in care lupii isi vor prima victorie. Pana atunci pe blog va urma si povestea antrenorului care a promovat Petrolul in `89!

Niciun comentariu: