joi, august 06, 2009

Mai scriem si noi ceva?

Si ce sa mai scriem?... un raspuns idiot venit la o intrebare ipotetica. Nu avem ce sa scriem pentru ca momentan, asa cum am anticipat, ne batem cu morile de vant. Banii stransi de suporteri nu au ajuns nici macar pentru un aparat de gheata desi initiativele de a da bani sunt multiple! Cine va da bani si in ce conditii nu stiu, si asta datorita celebrei firmei de internet care refuza sa imi ofere servicile contractuale.
In alta ordine de idei pe www.doarpetrolul.ro se scrie urmatorul lucru :'Pana acum s-au dat 56 de milioane lui Vivi Rachita, un milion s-a dus pe niste pungi de gel speciale, iar alte 3,2 milioane sunt stranse separat. Destul de putin daca tinem cont cati cunoscatori si autointitulati ultrasi exprima zilnic pareri pe tema Petrolului' Din fericire am reusit sa iesim si din aceasta sfera, altfel spus asteptam un inceput de campionat in care Volo sa ne spuna ca va da bani, insa nu momentan, ca va face stadionul, insa doar in noiembrie, si alte vrajeli de tip republican.
Pentru cei care chiar s-au saturat, e bine din cand in cand sa mai si injure pentru ca altfel o sa ajungem de tot in derizoriu. Pacat ca stadionul nostru nu are scaune la peluza, este dotat cu o pista de atletism iar in plus pazit de o firma de securitate, pentru ca daca toate astea lipseau eram si noi de mult revoltati de-a dreptul si poate, ipotetic din nou, ne lua cineva in seama!
Pana atunci ramane sa comentam performantele altora si sa uitam de incompetenta noastra! HAI PETROLUL

Un comentariu:

Prahova24hours spunea...

La multi ani alaturi de Petrolul!