sâmbătă, august 08, 2009

1 an de www.rpsu.blogspot.com


Pe 5 august 2008 am reusit sa postez pe aceasta platforma primul articol sub denumirea de rpsu. De atunci si pana acum multe s-au schimbat insa din articolul de debut pot si acum cita rolul si menirea acestui blog: "Speram sa informam corect si mai ales sa prezentam un punct de vedere realist asupra adevaratelor probleme ale clubului. "
Eu unul cred sincer ca de un an am reusit sa indeplinim aceste obiective, si drept urmare pot trage si anumite concluzii. Prima este in legatura cu semnalele de alarma trase de noi, ce in mare parte oglindeau si parerea unei parti mai largi a suporterilor cu privire la destinul Csm si mai nou la renumita preluarea a Sc Fc-ului.
Adaugam si ca atunci cand pe alte site-uri, bloguri se prezentau schitele pentru noul stadion noi puneam un real semn de intrebare in privinta termenului de executie al acestuia, termen care iata se aproprie cu pasi repezi si asa cum am si anticipat nimic nu s-a inamplat.
Intr-o nota mai pesimista as mai adauga si materiale "vechi" ce tin de istoria Petrolului care au avut in marea lor parte un feedback negativ. Se pare ca pe multi nu ii intereseaza aceasta latura a echipei axandu-se mai mult pe temele cotidiene si luptele de la Primarie.
Un alt capitol este si cel al multumirilor pentru cei care au promovat asa cum au putut, si stiut blogul Rpsu : DoarPetrolul, RomanianUltras, Peluza.info, Dragos Trestioreanu, Prahova24Hours, SportulPh, Cosmin Manea si aici am inclus doar paginile ce au si stransa legatura cu activitatea Petrolului sau a suporterilor in general.
Din nou multumiri amicului Romeo Ionescu pentru materialele vechi dar si celorlalti suporteri care si-au spus parerea pe acest blog, si al caror nume nu a fost postat vreodata ( Cazul amenda a avut un final fericit pentru cel intervievat - si anume anularea acesteia ). Totodata ne cerem scuze pentru materiale preluate fara ca sursa sa fie citata, in acest caz totul putand fi remediat cu un comentariu sau un email.
In alta ordine de idei asteptam ca Petrolul sa ne mai dea teme de discutie, pentru ca doar asa putem continua!
HAI PETROLUL

4 comentarii:

LuP4eVeR spunea...

FELICITARI si LA MULTI ANI...ma bucur pentru voi,am gasit aici imagini si comentarii despre PETROLUL pe care l-au cunoscut bunicii si parintii nostri.
Nu va lasati,mergeti mai departe.
Inca odata LA MULTI MULTI ANI

Prahova24hours spunea...

Avem de tras pentru Petrolul, dar nu ne lasam! La cat mai multi ani de R.P.S.U.!

stoicios spunea...

La multe posturi inainte!

Anonim spunea...

RPSU - traditie, bun simt, verticalitate. Tine-o tot asa!