vineri, mai 29, 2009

La multi ani Vivi !


Intr-o perioada neagra a fotbalului petrolist, putine lucruri sau evenimente ne mai fac sa zambim sau sa ne aducem aminte de Petrolul nostru iubit, cel de acum 10, 20, 30, 40 de ani. Am incercat sa tot aduc in evidenta fiecare meci important al Petrolului din istoria sa, insa toate acele meciuri au fost castigate de cativa jucatori si antrenori fantastici. Unul dintre acestia este Vivi.
Pe 30 mai Vivi implineste, daca am calculat corect, 39 de ani. Inca de pe acum un calduros La multi ani ! Am optat sa public acest articol tocmai pentru a se lasa cat mai multe mesaje de felicitare.


Vivi s-a nascut la Boldesti-Scaieni, jucand aproape toata viata pe postul de fundas (fundas central, libero sau alte posturi ). La 186 de cm Vivi se achita mereu perfect de sarcini, impunandu-se astfel repede intr-o formatie de provincie ce avea sa aduca o cupa, o cupa ce timp de 13 ani nu a mai fost cucerita de nici o alta formatie de provincie.

A debutat la Metalul Plopeni in B pentru a se transfera pentru doua meciuri la * , revenind insa in 1990 la Petrolul, unde a ramas timp de 7 ani, castigand si o Cupa a Romaniei.

Alte cifre importante ale cariei sale fiind cele 286 de meciuri marcand doar 27 de goluri, o cifra remarcabila pentru un fundas.


Inca o data La multi ani pentru aceasta aniversare si sper Vivi peste doar cateva zile sa ne vedem la primul antrenament! In final 2 poze cu Vivi spun eu foarte bune !

2 comentarii:

Giuseppe Meazza spunea...

LA MULTI ANI CAPITANE !!!

Prahova24hours spunea...

La multi ani Vivi! Suntem alaturi de tine in tentativa de a reconstrui echipa.