joi, mai 07, 2009

Petrolul pierde vara !

Avem un sezon compromis, indiferent de situatia negocierilor sau nu. La comemorare s-a evidentiat faptul ca participarea noastra a fost influentata si de lipsa de participari la meciuri. Momentan asa este, insa acest fapt, de a nu participa, este apasator si insuportabil pe termen lung. De aceea cred ca se va face o echipa, indiferent de sacrificii. Vor fi conditii, primarul va iesi in fata si va spune ca uite avem echipa, iar noi vom cauta un nod in papura si il vom gasi destul de repede, vom accepta atat timp cat totul va fi bine iar atunci cand lucrurile se vor repeta in acelasi mod ca si cu Fc Ploiesti, vom iesi iar in strada sau mai rau vom ceda cu totul. Vom ajunge sa ne luam de toata lumea pentru situatia in care am ajuns, insa nimeni nu va observa numarul redus la care am ajuns.
Calculam zilele trecute seria in care vom juca, o serie in care doar Farul poate fi o contracanditata serioasa. Suprizele ca Delta sau Fcm Bacau vor esua spun eu repede in fata unui management serios din partea oricarei echipe. Celelalte 2 echipe din primul esalon vor porni cu un dezavantaj spun eu insurmontabil pentru lupta de promovare. Si atunci cine va promova? Pentru prima data dupa mult timp nu vom avea contracanditate, situatia aceasta repetenduse doar in seria cu Pandurii si Fc Sibiu. Si daca nu vom promova nici la anul atunci cand ? Vom sta 7 ani in B, sau cati vor suporta mizeria asta continua? Nu avem jucatori insa se avanseaza niste nume spun eu fanteziste. Nu avem stadion nici macar de B insa Volo promite un Camp Nou pana in noiembrie. Si atunci ce vom face, incotro? Noi acum nu avem nimic : nici echipa, nici stadion, nici jucatori, insa suntem pe cale sa patentam spiritul Petrolul la Osim si asta daca nu o sa ne ia cineva inainte .
HAI PETROLUL

3 comentarii:

Prahova24hours spunea...

Adevarul e ca-n momentul de fata, tinand cont de situatia in care ne aflam, a avea un stadion si-o echipa par scenarii S.F...

bufcris spunea...

Nu mai fiti asa pesimisti! Vivi va avea grija sa nu se semneze un contract cu niste conditii in defavoarea noastra. Eu chiar cred ca intr-un fel sau altul, ca va fi Petrolul sau Conpet/Kaproni, noi vom avea echipa noastra din campionatul urmator.

real plan simple ultras spunea...

@ Bufcris, chiar nu sunt pesimist. Daca citesti atent vei vedea ca din lista aia cu ce nu avem am omis un lucru, acolo este Vivi. Ma gandesc sa nu il sara din schema si sa se trezeasca peste noapte cu niste persoane dubioase pe langa el