miercuri, mai 20, 2009

Cine te-a votat pe tine?

De ce nu si-au mai vorbit Volo cu Vivi timp de o saptamana? De unde atata liniste de mai bine de 3 luni?
Ei bine probabil Volo se ingrijoreaza, nu-i asa, de alegerile ce urmeaza, totul pe linie de partid binenteles. Pentru ca am declansat de mult campania ANTI VOLO !, si aici ma refer strict la promisiunea legata de stadion, am decis astazi sa aduc si un raspuns asupra lipsei de implicare - sau mai bine spus a nesolutionarii preluarii de mai bine de 2 luni. Daca din partea Sc Fc ne asteptam, poate ca edilul ar fi trebui sa dea dovada de mai multa consistenta.
Liga2 ii ofera lui Volo solutia Negoita si sa speram nu se va fixa asupra acesteia. Termenul stabilit pentru finalizarea discutilor - la 1 iunie - a permis Sc Fc-ul sa joace, doar el ! , pe Ilie Oana. Mai mult totul a ramas in ceata, insa se pare ca nu este deloc asa. Negoita a declarat astazi ca : "Intenţiile mele rămân aceleaşi, foarte serioase, chiar dacă sunt persoane care speculează că eu aş fi încercat să intru în fotbal din alte motive decât cele reale. Proiectul meu de viitor este de a merge la un club puternic, ca palmares şi cu nivel ridicat. Sunt în discuţii cu un club important din Liga a II-a, care a fost puternic şi are suporteri mulţi şi adevăraţi. Nu mă întrebaţi de nume, pentru că îl voi face cunoscut abia în momentul în care voi semna contractul. Sper ca discuţiile să se finalizeze cât mai repede, dacă mă ajută Dumnezeu. Ţinta principală va fi promovarea. În primul rand vreau să construiesc o structură foarte solidă. Am văzut echipe care promovau şi pentru că nu erau solide după un an retrogradau. Am răbdare, pentru că o creştere sănătoasa nu este cea făcută în grabă. Sunt nişte paşi care trebuie urmaţi"
„S-au vehiculat multe nume de echipe, dar eu vreau un club care să fie relativ aproape de locul unde îmi desfăşor activitatea şi care să fi însemnat ceva în trecut. Mai sunt şi prahovean şi nu voi uita nici de acest aspect” - sursa liga2.ro
Deci se asteapta terminarea campionatului, si in conditile in care noi nu vrem iar Petrom, iar Primaria nu are bani sa sustina echipa, teoria unui investitor pare din ce in ce mai plauzibila. Din toata aceasta afacere ies si lucruri pozitive cum ar fi ramanerea lui Vivi . Dar stai! Lipsa de comunicare, din nou marca Volo, il determina pe Vivi sa negocieza cu cei de la Litex, o echipa la care a evoluat in trecut.
Partea buna este ca nu avem solutie de rezerva, deci aceasta preluare este mai mult ca sigura, cel putin in teorie. Ce trebuie sa faca Volo este sa iasa in fata si sa isi ceara scuze pentru promisiunea cu stadionul, pentru ca nu poti promite ceva atat timp cat nu te-ai apucat de el.
Si mai cred ca daca termina cu preluarea aceasta, in conditile date de suporteri, poate fi iertat. Acum toata lumea asteapta, cei mai multi resemnati, insa nimeni nu stie cine va fi responsabil daca din august noi nu vom avea unde sa ne deplasam ?

HAI PETROLUL!

10 comentarii:

bufcris spunea...

Eu nu sunt de acord ca ideea ca doar daca te duci la vot poti sa-i critici pe politicieni. Dar daca nu am pe cine alege (cum s-a si intampla in ultima vreme, de a trebuit tot timpul sa aleg "raul mai mic")? Ar trebui sa ma duc doar ca sa imi anulez votul si abia dupa ii voi putea critica pe cei ce ne "conduc"?
Eu consider ca atata timp cat imi platesc taxele la stat, am tot dreptul de a critica politicienii, indiferent de culoarea lor politica, indiferent daca votez sau nu. La europarlamentare nu voi merge insa la prezidentiale chiar ma voi duce pentru ca pentru prima oara de la Constantinescu (mare tzeapa am mai luat) cred in unul dintre candidati :)

real plan simple ultras spunea...

@bufcris Ideea e ca unii care critica nu isi exercita deloc acest drept. Si din punct de vedere moral ar trebui sa se abtina atunci cand cel ales face ceva gresit, pentru ca au avut posibilitatea de a alege pe altcineva in afara acelei persoane. In duminica in care Volo a iesit primar, cineva imi spunea ca in sfarsit au ploiestenii sansa de a alege pe cineva capabil, nu am crezut atunci si acum sunt 100% convins ca nu e in stare de ceva serios !

Patraru spunea...

salut, vezi ca ai date gresite. Vivi s-a vazut cu primarul si ieri, cand au stabilit pasii ce trebuie facuti in continuare pentru preluare. Iti spun din sursa sigura, pentru ca am fost si eu la intalnire. Nu sunt probleme intre cei doi.

R spunea...

adevarul este ca banii atatia cati sunt se duc pe prostiile votate de conseleri si premar, toti interesati pentru mafiotii care i-au pus pe lista. Este inimaginabil ca o strada de 140 metri este asfaltata in 6 luni si nici nu avem nevoie de lucrarile arheologice care se fac pe alte strazi. Acum cu Petrolul, treaba e incurcata. Orasul va avea echipa in A, care are si stadion, nu suntem Liverpool sa ne permitem doua echipe in L1, or vrea unii, dar cam toti in tara asta vor pe banii altora, iar in L1 trebuiesc milioane, nu 10 lei de la un bilet de meci.
Cat despre alegeri, nu am ce vota, toti sunt la fel, ii doare in c.. de noi.

real plan simple ultras spunea...

@Patraru Total de acord si cu cele scrise de tine pe blog legat de liga2, insa Vivi s-a intalnit cu cei de la Litex si poate ca una dintre cauze este si durata prea lunga a negocierilor si fie ca vrem sau nu Volo isi are partea lui de vina. Nimeni nu spune sa se faca imediat insa nici sa ne tina pana in ultimul moment- ca in 2003!

Anonim spunea...

Am impresia ca primarul este facut mai vinovat decat... Florin Bercea. Chiar nu se prinde nimeni ca nu se vrea nicio... predare?
Asa ca nu mai cautati vinovatii unde nu cred ca sunt! Iar cu Litexul, am anumite rezerve. Dar in fine...

pixi spunea...

nu e scos primarul mai vinovat ca bercea...ideea este ca de la primar trebuie avute anumite asteptari...
cat despre faptul ca orasul nu isi permite 2 echipe de div a este o vrajeala...in primul rand vorbim de ploiesti si de prahova nu de vreun judet uitat de lume (daca isi permite urziceniul sa se bata la titlu atunci de noi ce sa mai zicem...). in al doilea rand aceste echipe nu sunt sustinute de bani publici (astra -nicolae si poate doamne ajuta Petrolul -primarie + negoita sau altcineva)
Personal nu am incredere dar nu sunt nici impotriva...tot ce stiu acum e ca se vrea...sau cel putin se zice ca se vrea...deci pana la fapte nu pot sa ma pronunt pro sau contra.
@bufcris-de curiozitate zi-mi si mie cine e cel pe care o sa-l votezi la prezidentiale

real plan simple ultras spunea...

@pixi daca vrei iti propun eu un nume : Radu Duda

Prahova24hours spunea...

Volo a anuntat ca se va semna contractul pe 5 Iunie, stiind foarte bine ca pe 7 Iunie sunt alegerile europarlamentare. Cat de "mic" sa fii sa pui la cale asa ceva?

@rpsu: Total de acord cu propunerea ta la prezidentiale. In sfarsit candideaza cineva care merita sa fie votat!

bufcris spunea...

Eu oscilam intre Principele Radu si Crin Antonescu.
Insa Principele Radu m-a dezamagit...Am vazut recent niste poze cu el la fast-food si cred ca este o campanie total gresita. Tocmai el care zicea ca vrea sa fie un alt fel de Presedinte, recurge la astfel de actiuni populiste, gen basescu...Mi se pare ca s-a coborat prea mult si lumea nu asta astepta de la el...
Deci pentru mine ramane Crin Antonescu :)