luni, ianuarie 05, 2009

Vivi dat afara!!! Petrolul a murit


La multi ani si tot ce va doriti in 2009 mai putin vestea asta. Un fulger a lovit astazi Ploiestiul ce pare sa aiba repercursiuni inimaginabile. In momentul de fata Vivi nu mai este antrenorul Petrolului si astfel Petrolul nu mai exista. Acum are loc o discutie intre suporteri si Vivi pentru a lamuri situatia si a vedea ce ne rezerva viitorul....
Asa cum am promis am revenit cu detalii privind discutia. Initial nu m-a surprins vestea, eu unul ma asteptam din vara la demitere dar am crezut ca lucrurile se pot remedia. Este clar acum ca nu se vrea performanta insa lupii nu se lasa asa de usor.
Astfel VINERI la ora 17:00 inca un miting pe tema Petrolul e al nostru in care se va protesta fata de demitere, succesul acestuia putand fi unul doar la capitolul imagine o imagine pe care nu o vom mai putea afisa la nici un meci de acum incolo.
Astfel Vivi a fost demis pentru ca:
- nu se joaca pe astra
- se numeste fc ploiesti
- Vivi e prea smecher la echipa
- patronul nu poate suporta insultele unora...
si cam atat .
Vivi a declarat pentru newsin urmatoarele "Am fost la stadion azi şi cei din conducerea executivă mi-au spus că nu mai vor să continue cu mine, că aşa a decis domnul Niculae. Nu înţeleg de ce vor asta, pentru că echipa a mers bine, avem şanse la promovare. Am încercat să îl sun, dar nu îmi mai răspunde la telefon. Nu am ce să fac, trebuie să accept rezilierea pe cale amiabilă, pentru că eu nu sunt Peseiro sau Dorinel Munteanu să am clauze de siguranţă în contract. În câteva zile, contractul va fi reziliat şi pe cale legală "
"În luna august, în cadrul unui Consiliu Director, Chiţu a bătut un jucător de faţă cu membrii CD. Atunci mi-am dat demisia, pentru că aici nu eram la Cîmpina, eu nu puteam lucra aşa. Dar ei nu mi-au acceptat demisia atunci, ci tocmai acum. Astfel pare că eu am renunţat, nu că ei m-au dat afară "
In ceea ce priveste stadionul mult iubit suporterii i-au facut deja o bucurie lui niculae care a intrat cu cinste in categoria mizerii





MAINE LA 20:00 PE SPORT.RO VIVI VINE SA VORBEASCA DESPRE DEMITERE.De mentionat ca Vivi a promis ca timp de o saptamana nu va da curs nici unei oferte timp in care noi trebuie sa facem ceva, momentan nu exista o echipa la care sa mai mergem la meciuri.

Un comentariu:

Anonim spunea...

bah nu si tu bah...ce ti-am zis eu cand ne intorceam de la tulcea...ca o sa fie nebunie cand o sa trebuiasca sa plece vivi si uite ce a iesit acuma...bah ne sapam singuri groapa ca tot ce zice vivi il luam ca sfant...face exact cum a facut si cu paun