duminică, ianuarie 11, 2009

Concluzii meeting


Pe 9 01 09 s-a desfasurat cea de a treia manifestare impotriva persoanelor ce au rapit fotbalul fanilor ploiesteni. Desi s-au facut numeroase concesii, in principal in privinta numelui, noua structura adoptata de petrolisti a durat mai putin de doi ani odata cu demiterea lui Vivi. A urmat o organizare generala care de aceasta data a fost mediatizata si in presa centrala. De ce acum ??? pentru ca ca nu mai este echipa lui bercea si co si ca doar acum este voie sa se publice si in presa articole despre situatia "fotbalului ploiestean ". Se intareste inca o data ideea ca Luca are la mana cam tot ce exista pentru ca altfel nu se poate explica lipsa de informare din ultimii 7 ani (vezi cazul Craiova si Dinel Staicu unde o tara intreaga plangea Craiova )

Sa revenim la meeting. Aproximativ 300 de suporteri au venit la care s-au adaugat alti 150 ca simpli participanti. S-a strigat impotriva tuturor si s-au desfasurat cetava mesaje precum:
"Bacau, Cluj, Piatra-Neamt...buget pentru fotbalul local

Ploiesti nu-si sustine simbolul international"
"Afaceristi "priceputi" - o pata trecatoare pe o istorie nemuritoare "

"Ilie Oana dormi linistit Petrolul nu a murit"

"Redati echipa orasului" ( intre paranteze care echipa???)

"Mai devreme sau mai tarziu tot vom castiga"
Sunt totusi de acord ca frigul a facut imposibila o manifestare mai mare. Avand in vedere ca acum 2 ani dupa 2 luni de propaganda s-au strans 800 de oameni, acum dupa doar o saptamana sa ai 4-500 mi se pare in regula
Ce trebuie stiut este ca primarul nu a garantat nimic in legatura cu sansa noastra de a avea o echipa. A spus ca o sa poarte discutii in toate locurile unde se va putea implica primaria 100%. Volo a adaugat ca i se pare logica implicarea primariei daca se va construi un stadion, insa ca el nu poate decat propune o astfel de initiativa ( nr consiliul fiind cel care hotaraste )
Asadar nimic concret, ba mai mult totul este intr-o ceata ce pare sa nu se mai ridice. Sa vedem ce va urma .
Pana atunci vedeti pe rpsu.blogspot.com 2 video cu mesajele suporterilor


Niciun comentariu: