miercuri, ianuarie 14, 2009

Vineri 16

Site-ul Doarpetrolul.ro anunta ca vineri va fi ziua cea mare in care se va lua o hotarare in privinta echipei ce va fi sponsorizata de catre primarie. Atentie insa aceasta echipa poate sa nu reprezinte dorintele tuturor suporterilor. Din ce se speculeaza principalele trei variante ar fi :
1.sc Fc astra ploiesti srl -motivatie : bercea doreste sa scape de echipa, lucru confirmat indirect de vivi la emisiunea de luni a lui patraru. Ce presupune acest lucru insa ,suporterii vor mai sta un an in b ( nu ca asta ar fi o problema) si vor sustine o echipa care nu ii reprezinta in nici un fel (astra )
2. fc petrolul ploiesti. Da! mai exista ca si echipa si e pe undeva in D pe locul 2. Ar reprezenta intoarcerea la cunoscut si la normal. Petrolul fiind dragostea noastra,insa acest lucru presupune inca o munca de cel putin 3 ani pana la liga 1.
3 fc ploiesti , nu prea cred ca se va realiza dar sa vedem ,inseamna continuarea muncii de pana acum cu amendamentul ca nu vom avea numele si palmaresul,lucru posibil doar la echipa din D.
4.Alte variante cretine : kaproni,fiind cel mai aberant dintre toate.

Pentru oricare din aceste cluburi primaria vrea 100% (bercea da doar 99),volo declarand pe aceasta tema :
„Am discutat la telefon cu domnul Bercea (n.r. – preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Petrolul) şi a rămas să ne întâlnim vineri, la ora 10.00. Noi dorim ca echipa să fie sută la sută a municipalităţii, aşa că acel 1% va fi un punct fierbinte al discuţiilor noastre”
„Suntem conştienţi că trebuie să existe şi anumite pretenţii financiare. De aceea spun că acum doar analizăm, pentru că totul trebuie supus votului în Consiliul Local”,asadar se vor aloca si bani pentru echipa ceea ce nu am mai auzit de mult.Poate chiar se vrea desi intotdeauna exista si o parte ascunsa (vezi cazul niculae)
Pana vineri va indrum sa vizitati cea mai apropriata biserica si sa dati acatiste pentru Petrolul. Poate acum!!!

Niciun comentariu: