joi, ianuarie 29, 2009

Este real 2 prahoveni vor Petrolul

Fratii Negoita vor Petrolul, nu echipa detinuta de bercea, ci ideea de Petrolul cea ce apartine 100% suporterilor. Au fost de acord cu orice clauza, insa acum singurul lucru dificil va fi locul de unde se va porni. Detinatorii Rin Grand Hotel vor sa detina totusi o echipa macar de liga a2a ,dorinta lor de performanta fiind echivalenta cu cea a suporterilor. Claditorul noii echipe (daca se va realiza ceva in final) va fi tot Vivi Rachita, cel care a ramas mai mult de o saptamana alaturi de noi.
Asadar negocieri sunt atat cu Fc Ploiesti cat si cu sc fc. Afland zvonul Bercea s-a repezit sa declare "Noi am încercat să dăm echipa primăriei, am făcut oferta către municipalitate. Dacă vroiam ca echipa să fie preluată de un investitor privat, aveam altă ofertă, şi o vindeam noi. Din păcate, municipalitatea nu ne-a furnizat până acum răspunsul la două probleme: dacă vrea să preia Petrolul şi dacă are bani să susţină această echipă. N-am primit nicio înştiinţare oficială în acest sens. Cu Negoiţă pot să mă întâlnesc să vorbim amical, ca între prahoveni, dar, repet, singura cale pe care o urmăm este aceea de cedare a echipei către primărie”
Aseara s-a incercat o discutie si cu cealalta echipa, aceasta fiind si varianta agreata de suporeteri conform studiului de pe doarpetrolul.ro
De mentionat ca acesti frati Negoita sunt prahoveni si doresc sa investeasca in fotbal, prima lor intentie fiind cea de a cumpara actiuni la dinamo, sa speram ca vor veni la Ploiesti alaturi de echipa suporterilor. Ar fi ideal ca aceasta sa se cheme si Petrolul nu?
In alta ordine de idei marele protest petrolist a fost astazi eclipsat total de o alta echipa aflata la anaghine. Peste 4000 de clujeni (orasul care a dat campioana) au iesit in strada punandu-si cu mandrie sepcile rosii in cap.Devotament total,pentru poze http://www.liga2.ro/special/peste-4000-de-fani-au-participat-la-mar-3821261

Niciun comentariu: