miercuri, iulie 21, 2010

Petrolul la munte si la mai mare

In pauza campionatului trecut, Vivi Rachita anunta ca unul din obiectivele Petrolului pe termen scurt este recucerirea fanilor din judet. Pentru ca in 1995 echipa a fost aplaudata de o Prahova intreaga pana la intrarea in Ploiesti, capitanul de atunci s-a gandit ca iubitorii de fotbal pot sa isi aduca aminte de Petrolul doar vazand echipa jucand la ei acasa.

Primii pe lista au fost cei din Valenii de Munte, unul dintre oraselele frumoase ale vaii Teleajanului, acolo unde iarna trecuta Petrolul a disputat un amical cu celebra formatie AS. Spun celebra pentru ca in acea zona a Prahovei pe langa Petrolul As Valenii de Munte si Luceafarul Drajna sunt echipele pe care toti microbistii le stiu.
Descurajat poate si de numarul scazut de spectatori de atunci, cauzat in principal de conditile meteo, Vivi a amanat amicalele cu formatile de judet pana in aceasta vara, cand alte doua orase de traditie in fotbalul prahovean au jucat cu marele Petrolul: Plopeni si Unirea Urlati.
Daca in primul amical Petrolul a invins la limita scor 2-1, in al doilea meci lupii au reusit o victorie confortabila cu un adversar cei drept modest, 7-1.
Asadar planul lui Vivi pe termen scurt pare ca are acoperire si echipei ii ramane doar sa mearga in deja cunoscutul stagiu montan de la Predeal.
Site-ul clubului a comunicat deja lista celor ce se vor antrena cu echipa, o lista unde avem parte de o mare surpriza: Cosic lasa echipa !, nereusind sa ajunga la o intelegere privind latura financiara cu clubul.



Lotul pentru cantonament: A. Vlad, Tachescu (portari), Plamada, Tudor, Bozga, Plecanciuc, Stegaru, P. Stoica, Benga, Cr. Vlad, Panc, Dimbi, Oprita, Fl. Dumitru, Stanescu, Budescu, Ene, C. Stoica, Neagoie, L. Mihai (jucatori de camp).

2 comentarii:

Dragos Mihai Trestioreanu spunea...

Cosic a lasat echipa?! Asa s-a inteles pe la Bucuresti?! Mai sondeaza un pic, Bogdane!

real plan simple ultras spunea...

@Dragos... pai am vrut sa spun mai frumos, pana la urma totul se rezuma la bani