duminică, iulie 04, 2010

Au ramas 16

Doar 16 jucatori din lotul de anul trecut au fost convocati si pentru primul antrenament contand pentru sezonul ce sta sa inceapa. Chiar daca mai este o luna si pana la debut inca se mai asteapta jucatori noi care sa completeze lotul. Care vor fi surprizele dar si cei 16 de acum pe blog acum...

Marian Pop si Adrian Craciun si-au prelungit contractele, la fel ca si Daniel Oprita, alaturi de cei trei alti 13 fotbalisti au fost convocati de Vivi.
Cristi Vlad, A. Vlad, Tudor, Plamada, Bozga, Cosic, P. Stoica, Dimbi, Neagoie, Benga, Budescu, L. Mihai si C. Stoica.
Dupa cum stim deja Chiru nu va mai continua cu Petrolul insa va ramane aproape de echipa ploiesteana, iar de pe lista postata de fcpetrolul.ro lipseste o alta piesa importanta, si un jucator preferat al lui Vivi, V. Catarama, acesta apartinand celeilalte grupari cu sediul in Ploiesti si cu nume din constelatie.
Pe scurt au ramas cateva nume grele la Petrolul si cu siguranta vor mai veni si altele. Luni vom stii cu siguranta care sunt tintele pentru sezonul viitor si pe cine ne vom putea baza.
Pe sfarsit ca o paranteaza, Paul Somodean lipseste de pe aceasta lista, iar zvonurile ca Budescu ar putea pleca pot oricand reaparea.

Pana atunci LUNI ORELE 17:00 STADIONUL ILIE OANA - PRIMUL ANTRENAMENT

Un comentariu:

Titel spunea...

Sa speram ca Vivi va reusi sa gaseasca solutiile cele mai bune pentru noi .Important este faptul ca se poate conta pe o continuitate asigurata de cei enumerati de tine carora noi le multumim ca au fost si doresc sa fie alaturi de noi si de proiectul nostru .