miercuri, iulie 28, 2010

Alte doua amicale

Pentru ca pur si simplu nu pot tine pasul cu victorile Petrolului, am decis sa scriu odata la doua-trei amicale despre evolutile favoritlor.
Petrolul a batut inainte de cantonamentul de la Predeal pe Campina, si dupa urcarea la munte pe nou-promovata, Viitorul Constanta...
Asa cum stiti, sau va asteptati, echipa noastra a reusit inca doua victorii, cu Unirea 0 - 5 si 0 - 1 cu Viitorul. Interesant este ca ultima echipa, este prima din seria de amicale care este din acelasi esalon cu formatia prahoveana. Superioritatea acesteia este evidentiata chiar si Gica Hagi, fostul numar 10 emblematic al nationalei considerand ca Petrolul este o echipa de traditie care din pacate nu reuseste sa promoveze. Ultimul duel dintre cei doi tehnicieni a fost in sezonul 2006 cand lupii reuseau sa scoata Timisoara lui Hagi din Cupa. Se spunea atunci in ziarele profil, mai multe ca acum, ca Vivi este Regele, si continui sa cred ca daca Vivi va aduce promovarea mult dorita, va fi in curand incoronat de catre fanii ploiesteni.
In asa cum vede si Dragos Trestioreanu pe blogul sau, nu stim inca cat adevar se afla in declaratia de performanta a clubului, mai ales ca situatia financiara este asa cum o stim, destul de proasta.
Mai mult se pare ca o parte mica a jucatorilor au gandul de a pleca de la Petrolul, nevazand o rezolvare prea curand. Astfel ne putem astepta ca saptamana aceasta sa mai avem surprize la capitolul plecarilor, iar cat despre veniri se pare ca pentru moment se asteapta si ca echipele de liga 1 sa isi definitiveze loturile.

2 comentarii:

Dragos Mihai Trestioreanu spunea...

Draga Bogdane, de plecat nu a mai plecat nimeni, ba, mai mult, a venit jucatorul Rapidului II, dar cu prezente in Liga I, la "echipa mama" si la Gloria Bistrita, Catalin Paun. La prima vedere este un castig, in conditiile in care Vivi spera sa aduca un fundas dreapta care sa intre titular. Tot asa mai vrea un portar care sa intre titular si un atacant, la fel. Eh, sa vedem despre cine va fi vorba. Ramane ca, pe 20 august, sa tragem linie si sa vedem cati jucatori din lot sunt ai Petrolului, pe mai mult de un an, si cati imprumutati pe un an. Deocamdata, atentie!, Panc si LM nu sunt ai Petrolului. Ar fi, altfel, foarte intereaant de aflat cam cate campionate de acum inainte nu vor mai fi bani, iar lotul se va face exclusiv cu jucatori ai altor echipe sau cu tineri necunoscuti ori cu aceia de la finalul de cariera. Pana se va promova?! Sunt cateva intrebari care trebuie sa ni le punem - si sa le punem - fara teama, daca iubim cu adevarat aceasta echipa! Nu o vrem ca pe oricare alta de la locul 3 in jos, in liga secunda! Nici macar de la 2 in jos! Chiar daca de pe acea pozitie se promoveaza. Daca tot ne fudulim cu brandul, pai sa facem echipa de locul 1, promovabila cu 10 etape de final, vorba lui Gigi Becali! Daca nu avem bani, sa fim mai discreti si sa ne rezumam sa... antrenam jucatorii altora! Sa ma ierti, dar pierderea din vara asta a lui Victoras Catarama - imprumutat sezonul trecut pe mai putin de un an - in favoarea "ilustrei" Astra (ex-Dunarea) Giurgiu ma umple de nervi, in ultimul hal!

galbenalbastru spunea...

imprumutul lui Catarama la astra giurgiu face parte din nesimtirea celor de la ... dunarea Ploiesti