vineri, iulie 23, 2010

Discutii pertinente pe seama viitorului


Pentru cei care urmaresc si linkurile externe puse pe acest blog, atunci discutia poate fi deja una cunoscuta. Se vorbeste, sau cum ne place noua sa spunem, "umbla zvonul", cum ca echipa nu se afla in acest moment in stadiul dorit acum un an de zile.

Daca in vara trecuta ne faceam planuri de "C" iata ca vara asta, atunci cand toti ne propusesem un atac spre promovare, se vorbeste/zvoneste ca echipa ar mai ramane un an in liga unde a facut de`a dreptul furori...


Dar sa discutam despre ce se intampla de fapt. Primul punct pe ordinea de zi : aducerea de foarte multi fosti stelisti si de aici, asa cum scrie si Dragos Trestioreanu pe blogul sau, o stelizare a echipei! Opinia jurnalistului, petrolistului si nu in ultimul rand a prietenului acestui blog este una cat se poate de pertinenta: au plecat cativa jucatori care au pus suflet si au venit fosti stelisti. Binenteles ca replica a venit repede si Vivi a tinut sa precizeze ca nu este vorba de asa ceva.

Mi-a explicat că, prin aducerea lui Cezar Tăchescu şi a lui Cosmin Stegaru, nu este vorba despre - ca să zic aşa - nicio ”colorare în roşu şi albastru” a echipei sale, deoarece primul a apărat de fapt, în campionatul trecut, buturile unei divizionare “C” aflată aproape de colaps, Comprest GIM Bucureşti, iar al doilea era împrumutat, de Rapid, la Steaua2. Iar despre Florentin Dumitru şi Mihai Panc, ca şi în cazul lui Daniel Opriţa, nu se mai poate discuta, de mai multă vreme, de “stelism”. În plus, Victor Piţurcă - a zis Vivi - habar nu are de venirea la Petrolul a lui Tăchescu şi Stegaru. (sursa blogul lui Dragos Trestioreanu)

Al doilea punct, si el la fel de pertinenet l-a facut un alt petrolist pe blogul sau, si el jurnalist la randul lui, Cosmin Manea, care a reusit sa arate prin cifre ca cel putin una din cele trei mari plecari au fost poate nefericite.
Cosmin, pe langa evidentierea rolului emotional depus de fiecare jucator, a aratat ca unul a fost pionul de baza, altul un jucator de referinta in tur, iar altul a tinut echipa in carti pentru promovare printr-un gol marcat in poarta celor de Farul.
Si ca o cireasa pe tortul acestor nelinisti, vine si celebrul zvon republican : Circulă un zvon în sânul echipei cum că nu s-ar vrea promovarea nici anul acesta, pentru că peste un an este an electoral și abia peste un an s-ar construi și o parte din stadion și numai așa primarul ar mai avea o șansă să mai prindă un mandat. (Cosmin Manea pe blogul sau)

Peste toate acestea mai mult ca binevenita este prima sedinta a suporterilor, ce va avea loc luni la barul lui Chirita. (sursa doarpetrolul)

Niciun comentariu: