sâmbătă, iunie 26, 2010

Un nou look si alte probleme

Am reusit sa schimb din nou infatisarea blogului. Nu sunt conservator desi, sincer, imi placea si varianta veche prefer ceva nou.
Despre nou insa nu se poate vorbi la clubul nostru iubit. Astfel, in a new turn of events, cum s-ar scrie in insula, Petrolul e iarasi sub un nou butoi de pulbere.
Evident ca cele zvonite pe alte canale de informare, desi aici un blog poate fi doar un mijloc subiectiv de transpunere a unor idei si nici cum un canal media, ne arata o situatie destul de cenusie a viitorului clubului.
Pe scurt se acuza neimplicarea in anumite lucruri ce trebuiau deja rezolvate, cum ar fi situatia juridica, si ca B****a a fost in vestiarul Petrolului in perioada returului. Pai si eu am fost odata in vestiar, chiar sincer vorbesc, parca in tur odata cu vreo 4 ore inainte sa inceapa meciul, nu era nimeni, poate si Florinel a venit intr-o vineri sau marti ca lui ii plac zilele cu multe ceasuri rele.
In fine daca a fost nu, important este cu ce a influentat el echipa prin prezenta lui ?, ipotetic vorbind desigur, echipa a aratat la fel, reusind sa termine neinvinsa campionatul dupa 24 de meciuri consecutive, se pare prea putine pentru a promova.
DECI concluzia pentru ca informatile reale despre subiect le gasiti aici este ca Vivi stie cel mai bine ce se intampla si daca el zice ceva, chiar daca acel ceva este sau nu pe aceeasi lungime cu alte speculatii, trebuie sa il credem pe el, pentru ca a fost, este si va fi singurul garant ca proiectul din 12 oct 2006 va reusi.
Alte informatii le puteti afla si la sedinta de LUNI orele 18:00 la stadionul Ilie Oana.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Atentie! A fost in biroul lui Vivi Rachita si al lui Andi Crangu, nu in vestiarul echipei! Dar asa e cand vrei sa creezi diversiuni, "confundand" biroul cu... vestiarul.

real plan simple ultras spunea...

@anonim Pai clar, diversiune pe fata e asta, lasand gluma la o parte, acum pot sa spun ca am fost si in biroul lui Vivi acolo unde toata lumea este primita asa ca din moment ce a venit florinel la meci doar nu pleca direct acasa...
oricum s-a vazut echipa ca a tras daca se baga bercea pierdeam mai repede promovarea asta va asigur.

p.s. lasati un prenume sau altceva e mai usor!

titel spunea...

Felicitari domnule !Nu stiam ce se intampla de nu ai mai scris pe blog . Acum imi dau seama ca ai avut de munca pentru noua platforma a blogului . Eu iti doresc multa sanatate si forta de munca incontinuare si astept mereu cu aceiasi nerabdare subiectele pe care le tratezi. Sunt deacord cu tine ref la faza cu Florinel. Cum si eu ca si altii, avem acces la biroul lui Vivi, nu am sa inteleg de ce nu ar fi avut acces si Bercea . Pana la urma nu trebuie sa uitam ca politica pasilor marunti da roade mai ales acum cand suntem luati in colimator de inalte personaje din anturajul PSD-ului . Avem deja un dusman central pe linie politica ( PsD) mai avem unul natural mai la vest in 9mai .....si ne-ar mai fi lipsit inca unul dupa parerea unora . Nu suntem inca o forta sa ne putem lupta cu toti . Asa ca ne mai trebuiesc si aliante conjucurale , caci singuri impotriva tuturor nu prea se poate . Restul intelegi tu ce vreau sa spun .

real plan simple ultras spunea...

@titel prea multe nu am sa spun, sincer nu vad biroul lui vivi unul inchis si deci intrarea lui florinel una poate normala, in fine, eu zic ca 24 de meciuri se vor prelungi la 25 sau 35, 45 sau cine stie, ideea este ca suntem pe drumul cel bun, sa vedem ce va urma, nu?
Cat despre look meritele sunt chiar nemeritate ptr ca infatisarea este una prestabilita, mai multe detalii iti pot da pe rubrica de contact