luni, iunie 14, 2010

La anul promovam

Este oficial Vivi ramane, si mai mult ca sigur la anul vom promova, mai mult chiar si Daniel Oprita pare convins de acest lucru, prelungindu-si si el contractul cu Petrolul.
Asadar mai e doar un an insa seria se anunta grea. Petrolul va fi probabil singura echipa prahoveana din competitie, nu va mai juca pe teren propriu si va avea adversare precum : Ceahlaul, Poli Iasi, Farul sau eternele echipe ilfovene.

"Pot sa anunt oficial ca am luat decizia de a continua la Petrolul Ploiesti, iar obiectivul pentru sezonul viitor este unul clar, si anume promovarea in Liga I. Am primit asigurari din partea domnului primar Andrei Volosevici ca va fi alaturi de noi, ca proiectul va merge mai departe, si ne dorim sa jucam in primul esalon pe noul stadion Ilie Oana. Totodata, vrem sa rezolvam si problemele juridice iar, in acest sens, impreuna cu domnul primar, vom avea o intalnire saptamana viitoare cu actionarii, in urma careia speram sa gasim cele mai bune solutii pentru club"

"A crescut foarte mult in aceasta primavara si este, in primul rand, un jucator de caracter. I-a placut atmosfera de aici, i-au placut suporterii, astfel incat si-a dorit sa ramana si sa puna umarul la promovarea echipei in primul esalon
" VIVI RACHITA


sursa citat fcpetrolul.ro

Niciun comentariu: