vineri, iunie 04, 2010

Cu si despre ultimele 2 etape

Pentru cei care vor amanunte senzationale despre ultimele 2 etape ei bine NU AM. Acum ca am lamurit acest lucru haideti sa vorbim despre ultimele 2 etape.
In primul rand promovarea mai este posibila, Vivi mai crede in ea, asa ca si noi ar trebui sa facem la fel, chiar daca dupa Giurgiu impresia generala a fost a unui capat de drum.
Primul meci acasa cu Chiajna, pentru o intelegere cat mai buna ar trebui sa invingem Concordia, sa vedem acum daca coalitia ilfovenilor va mai functiona si dupa ce jocurile au fost facute, in mod prea evident spun eu, pentr Branesti.
Urmeaza ultima etapa cea de la Branesti, care este ultimul joc al ilfovenilor pe teren propriu. In conditile in care noi nu vom promova vom fi nevoiti, si aici vorbesc mai mult de suporteri, sa asistam la un show de promovare in care Petrolul va avea bilet in randul I, o situatie asemanatoare, pastrand proportile, cu situatia de acum doi ani, atunci cand in Spania Real a castigat titlul si conform traditiei trebuia in prima etapa dupa ce a castigat trofeul sa fie aplaudata atunci cand intra pe teren de urmatoarea adversara, ei bine urmatoarea adversara a fost chiar... Barcelona. O umilinta practic care se poate transporta, pastrand proportile, si in ultima etapa cand Petrolul va trebui sa aplaude o formatie care a promovat cum a promovat in timp ce ea, ipotetic vorbind, a reusit sa termine din nou pe 3!

Niciun comentariu: