duminică, iunie 06, 2010

Inca un egal

Prima parte a acestui post o voi dedica meciului de sambata si mai cu seama rezultatului de egalitate. Este clar ca vointa sau dorinta de promovare a fost serios diminuata de rezultatul de Giurgiu, iar celebra de pe acum motivatie: "Atat s-a putut" este cat se poate de serioasa si obiectiva. Sa nu credeti ca cineva din actuala formula a echipei nu a dorit promovarea pentru ca va inselati, dovada stand sirul nenumarat, cred al 22-lea sau 23-lea, de meciuri fara infrangere.
A fost 0 - 0 si azi in Regie 2 - 1, facand ca ultima etapa sa fie inutila pentru lupta la promovare.
A fost un sezon peste asteptari si unul in care s-a reaprins speranta. Desigur cu totii putem spera la "accidente" precum Victor Rosca insa cred ca timpul pana la repetarea acelor performante nu este indepartat.
Sunt sigur ca vor pleca jucatorii care nu au tras 100% pana la epuizare, si aici ca o paranteza Oprita a fost de departe cel mai bun jucator al nostru sambata, si sunt sigur ca vor veni jucatori care vor face asta.
Pentru a doua parte as dori sa vorbesc despre ce ne-a comunicat Vivi dupa meciul de ieri. In primul rand este nevoie de bani, de aici si procentul acela de 1% de indecizie din declaratia lui de a continua sau nu cu Petrolul. Nu pot sa imi imaginez acum echipa fara el, echipa promovand desigur.
Asadar totul se va lamuri dupa discutia cu primarul Ploiestiului.
Pentru la anul unde vom juca? A mai fost un punct al discutiei concluzia fiind Conpetul.
Alte puncte raman constructia stadionului, insa detalii despre acest subiect gasiti doar pe doarpetrolul.ro
Pana la Branesti numai bine, deplasarea ca o informatie suplimentara, asa cum imi place, pe cont propriu!

Un comentariu:

Titel spunea...

Nu avem motive sa fim tristi !
Viata merge inainte . Atat s-a putut . Am fost singuri impotriva tuturor .Adevaratul devotament al Lupilor se va vedea si de aici inainte . Avem multe lucruri de pus la punct ,incepand cu stadionul si cu echipa noastra care are nevoie de sustinere morala si financiara .Eu personal imi doresc ca majoritatea jucatorilor sa ramana alaturi de noi si de VIVI. Ai mare dreptate referitor la Oprita . Este omul omul nostru de baza .