joi, februarie 25, 2010

Incepe nebunia

Returul acestui campionat ne poate in sfarsit edifica asupra puterii noastre ca si echipa. Desi planurile de promovare, chiar si cu o echipa foarte buna, sunt absurde in acest moment, si asta datorita faptului ca nu exista un stadion. Se poate spune ca echipa poate juca pe alt stadion, insa in Ploiesti nu exista alta varianta, si atunci cat de crud ar fi sa ii rapesti unui suporter ploiestean bucuria de a vedea Petrolul jucand acasa, si nu prin alte localitati.
Revenind insa la echipa Petrolul va debuta sambata la orele 13:00 in direct pe Sport.ro la Stejarul in fata formatiei locale, Sageata. Pentru meci lupii au 100 de bilete, iar drumul este deja cunoscut, chiar daca intalnirea este o premiera, de la meciul cu Farul disputat pe acelasi teren comunal.
Si ca sa ramanem in aria stric fotbalistica Petrolul va avea, in linii mari, un 11 de start schimbat. Mai mult ca sigur Andrei Vlad va ramane in poarta, insa linia de fund va fi o "loterie" pentru Vivi: Chirita, Cosic, Bozga, Somodean si P. Stoica fiind principali concurenti, din spate venind insa si Neagu sau Plamada.
La mijloc situatia se schimba, desigur Cristi va fi titular daca problemele medicale ii vor permite, iar pe langa el cred ca ii putem avea pe Catarama, L. Mihai, C. Stoica sau Budescu.
In atac plecarea lui Elek (il mai tineti minte ?) va fi suplinita fie de Oprita sau de mult mai ofensivul Radchenko.
Daca stam sa ii numarm pe toti cei enumerati suma ar fi de 13, cu 2 peste numarul maxim posibil pe care o echipa il poate alinia la inceputul unei partide. Concluzia este ca acum Petrolul este bine echilibrata in compartimente si ca, de ce nu mai mult ca niciodata concurenta poate aduce performanta mult visata, si cand spun performanta ma refer la formarea unei echipe pentru la anul sau cand o vrea primarul sa pune niste scaune pe langa gazon !

Un comentariu:

Dragos Mihai Trestioreanu spunea...

Dar ce sa faca Petrolul, Bogdane? Sa cladeasca acum o echipa competitiva... cu frana de mana trasa?! Nu e ceva imposibil sa zici ca faci echipa competitiva, dar sa aiba grija sa nu promoveze?!? Apropo, pana la meciul cu FC Snagov se va monta, pe amplasamentul fostei tribune a doua, o tribuna mobila cu o capacitate de 1.200 de locuri. Deci, se fac eforturi sa vina lumea la stadion. Eu cred ca mai mult de 2.000 de oameni nu veneau nici inainte. Dar, daca ar afla ca echipa nu vrea sa promoveze, atunci ar mai veni... 200! Nu crezi?