luni, februarie 08, 2010

Se amana sau nu?

Vazuta de ani buni ca o solutie normala la start de retur, amanarea competitiei fotbalistice pe plan intern a devenit deja o decizie luata la un ceai de sefii ligii. Binenteles ca amanarea ligii 1 a implicat in cele mai multe cazuri si amanarea startului celui de-al doilea esalon. Daca in prima liga toate terenurile sunt inzapezite, dezapezirea lor poate fi facilitata in unele cazuri si de sistemul de incalzire a gazonului (cazul Clujului), in "B" situatia este asa cum o stim, o situatie in care singurele gazoane foarte bune sunt atunci cand factorii meteorologici permit acest lucru.
Acum nu este cazul, desi poate gazonul daramatului Ilie Oana este unul dintre cele mai bune, el nu poate fi folosit probabil in viitorul apropriat decat pentru antrenamente.
Decizia amanarii face ca Petrolul sa poate inchega si mai bine un lot, in care in aceasta iarna au venit multi jucatori ce au in mare parte un singur scop : de a fi titulari. In Antalya Petrolul a castigat si remizat pana acum in cele doua meciuri avute, si poate benificia de amanare pentru a se mai pregati si in Romania.
Astfel cu aceasta presupusa amanare Petrolul ar putea continua seria meciurilor jucate in judet sau a futsalului de la Olimpia... cine stie poate pe viitor o sa avem si meciuri in care jucatorii Petrolului sa joace baschet cu Asesoftul si invers, si tot felul de actiuni care maresc din ce in ce mai mult popularitate acestui club.
Pana atunci insa se pare ca suporterii Petrolului amana deplasarea la Stejaru cu cel putin o saptamana, o deplasare care a mai fost facuta si in turul campionatului, asadar drumul este cunoscut ramane de vazut daca va fi si practicabil.

Un comentariu:

Laurentiu spunea...

Ne ia crivatul pe acolo :))