joi, februarie 11, 2010

Interviu cu un alt suporter de tastatura...

Atunci cand ai o pasiune o duci pana la capat, asa cum si noi incercam sa aducem foarte multe articole din istoria Petrolului, asa si cei de la doarpetrolul.ro incearca sa ii mentina informati pe majoritatea fanilor petrolisti. Site-ul doarpetrolul.ro a ajuns un fenomen, un fenomen care a influentat un trend in randul suporterilor romani, dar a si reusit sa ii determine pe cei din conducerea Petrolului sa lanseze pe piata primul concurent serios al portalului. Prezent de aproape 2 ani www.doarpetrolul.ro a fost pastorit in mare de un singur om, cel care a venit cu idea dar si cu infatisarea celei mai importante surse de informatie din randul lupilor. Astazi o sa incercam sa dezbatem cu administratorul site-ului cateva din problemele dar si bucuriile pe care pagina i le-a adus. Pentru el site-ul doarpetrolul a reprezentat si inca reprezinta o munca continua si foarte grea. Doar un exemplu in acest sens este faptul ca pentru a descarca continutul site`ului lupii.as.ro Krebs (caci despre el este vorba ) a trebuit sa umble cu dischetele dupa el, pe atunci tehnologia permitand doar acest lucru. Dar sa trecem direct la intrebari, intr-un nou interviu marca RP+SU…

1. Aproape 2 ani de doarpetrolul ce ti-a placut cel mai mult in acest timp?

Fiecare perioada a avut momentele ei frumoase dar cel mai mult mi-a placut, ca in sfarsit, am creat un loc in care s-a prezentat actualitatea clubului Petrolului din punctul nostru de vedere, al suporterilor. Ultimele informatii despre echipa, cronicile de dupa meci, galeriile foto ori video au fost placute dar cel mai important lucru al site-ului a fost ca a readus in online continutul legat de istoria clubului prezent in trecut pe site-ul lupii.as.ro respectiv forumul petrolulpenet.z1.ro
2. A fost grea mostenirea lupii.as.ro?

Frumos site. Pentru prima data am avut cu totii posibilitatea sa citim istoria clubului, multe detalii fiind transcrise de Tibi si Mihai din carti ce faceau referire la Petrolul. Sa nu mai zic de poze care la vremea aia se faceau cu aparate cu film si developate, scanate si apoi puse pe site. Mostenirea cu siguranta nu a fost grea! din contra: o placere! Cand m-am apucat de proiectul DoarPetrolul.ro am stiut ca pot realiza ceva mai bine organizat si inca este loc de mai bine.
3. Ce urmeaza?

Ce urmeaza e de bine. Acum sa vedem cat si o sa dureze. In momentul de fata site-ul arata bine dar nu in masura in care mi-as dorii eu. El trebuie sa creasca si sa apara sectiuni noi si-n actualul format acest lucru nu este posibil (din punct de vedere al spatiului). De aceea m-am hotarat inca de anul trecut ca e timpul pentru o schimbare drastica a site-ului. Acum am si timp si de vreo doua saptamani lucrez la el. Estimez inca 30-60 de zile.
4. De fapt acum ca tot ai spus acest lucru, motivul principal pentru acest interviu este noul doarpetrolul. Cu ce o sa se distinga fata de actuala fata a paginii?


Treaba e destul de simpla - e vorba de volumul de informatie vizualizat de catre o persoana atunci cand acceseaza un site. In momentul de fata, pe DoarPetrolul vezi in prima instanta ultima stire, meciul urmator si sondajul. Suficient ar spune unii dar eu zic ca ar mai fii loc si de multe alte: ultimele videoclipuri, ultimele mesaje scrise pe forum si multe alte informatii utile pe care le poti vedea direct pe prima pagina nemaifiind necesara cautarea acestora prin meniu.
5. Principalele critici la adresa site-ului in acest moment sunt cele legate de rubrica de istorie (multi spun ca este incompleta) dar si cele legate de natura comentarilor lasate la fiecare articol. Ce crezi ca se va face pe viitor in privinta acestor aspecte?

Da, istoria nu este acoperita cum mi-as fi dorit - ea fiind aceeasi care a fost si pe vechiul site (lupii.as.ro). Sper ca istoria sa fie prezentata mult mai bine pe viitorul site si as dorii sa cooptez cativa suporterii petrolisti care au aratat ca sunt pasionati de acest lucru si ca detin informatii ce pot fi prezentate tuturor.
Iar despre comentarii…
cred ca e maximul in momentul de fata: comentariile sunt aprobate de moderatori. Sper ca ele sa nu mai conteze in viitor si sa ne concentram pe discutiile de pe forum.

6. Pe final nu o sa te intreb nici de ce Petrolul ? (nr e cea mai buna echipa din lume) sau de concurentii din Romania, insa cum crezi ca va fi doarpetrolul in comparatie cu site-urile suporterilor altor echipe din strainatate?


Oamenii sunt totul! Cei care contribuie la el precum si cei ce-l acceaseaza in fiecare zi. Eu am doar rolul de a creea un site la care toti petrolisti pot contribui. Degeaba fac eu un OZN de site cu 7 coloane in V si 300 de galerii flash si videoclipuri HD daca sunt singur. Nu asta e scopul. Compartie cu cei dinafara nu se poate face(din varii motive) si nici nu prea are importanta asta!

Multumim Krebs si Hai Petrolul !

Doar Petrolul!

4 comentarii:

Dragos Mihai Trestioreanu spunea...

Ca de obicei un dialog cu Krebs e foarte interesant. Baiatul acesta este un munte de vointa si pasiune pentru Petrolul. Clubul ar trebui sa fie mandru ca are asemenea tineri suporteri dotati si ambitiosi. Felicitari lui Comi si blogului sau, RPSU, pentru ideea de a-l promova pe unul dintre fani. Semn ca nu exista decat prietenie intre ultrasi. Bravo! Abia astept noul look al www.doarpetrolul.ro!

Anonim spunea...

Felicitari Krebs! Sper sa-si faca curaj si altii si sa-ti dea o mana de ajutor, iar cei ce intra pe site sa se gandeasca de doua ori inainte sa critice.

Prahova24hours spunea...

Felicitari krebs!

Alin spunea...

Abia astept sa vad noul look al site-ului. Felicitari Krebs... :P