joi, decembrie 04, 2008

Noutati

Finalul de sezon lasa petrolul intr-o umbra de neliniste. Singurele alinari pe care le mai avem sunt sarbatorile de iarna. Pana acum nu se stie nimic concret de situatia lui Vivi.
Asadar marea discutie care trebuia sa aiba loc miercuri (ieri) pana acum se pare ca a fost amanata sau nu se stie ca ar fi avut loc.
Jucatorii nu cunosc exact programul, nici noi de altfel, cantomentul fiind programat la munte (unde nu stiu) si in strainatate in turcia in antalya la inceputul lui februarie, iar vocile rele spun ca exista anumite tensiuni la echipa.
Pentru ca s-a terminat turul as vrea sa rememorez ce s-a intamplat in aceasta ultima jumatate de sezon.
1.Am avut doar 3 infrangeri in campionat si 1 in Cupa Romaniei in fata unei formatii de liga 1
2.S-au descoperit niste talente de mare viitor,din pacate insa cel mai promitator jucator al nostru alexe deja si-a manifestat intentia de a se intoarce la dinamo,ceea ce inseamna ca atmosfera la club nu este chiar atat de buna.
3.Am fost titrati de gsp drept noul petrolul...
In rest galeria nu a obtinut nici o suspendare a terenului (mare realizare) insa numarul de interzisi este undeva la 2 cifre.
S-au facut calendare cu echipa sper pe 2009 pe care le puteti lua de la octav,fulare de la porku si binenteles sepcile de la mine (inca mai am 10 sepci asa ca grabiti-va)

Niciun comentariu: