duminică, noiembrie 30, 2008

Un altfel de meci




Ceea ce s-a vrut un cadou frumos inainte de sarbatori dar si de pauza competitionala s-a transformat intr-un meci plin de regrete. Cu o singura ocazie serioasa la poarta tulcenilor Fcp a luat doua goluri elementare la unele din putinele actiuni de atac ale gazdelor. Pe un gazon prost trupa lui vivi nu a convins mentinundu-si astfel forma slaba din ultima vreme.
Cei 50 de fani veniti de la ploiesti cu trenul, masinile personale si un microbuz au fost la un moment dar dezgustati de calitatea jocului, concentrandu-se pe un duel inedit cu spectatorii locali. (tulcenilor li s-au cantat colinde)
La sfarsit fara nici o acuza adusa jucatorilor galeria a tacut pana cand jucatorii au venit, si-au cerut scuze prin vocea capitanului Rohat :"atat s-a putut,ne pare rau"..."nu am putut mai mult astazi". In momentul in care acestia s-au intors pentru a pleca la cabine s-a strigat ironic :"ole ole multumim Petrolule" fapt ce a tras si un zambet amar a lui Vivi. A urmat o discutie destul de lunga cu Vivi prin care el a spus ca vrea mana libera si ca nu mai accepta situatia actuala dar si ca nu poate lucra cu unii jucatori care se vor titulari desi ei nu marcheaza (despre atacanti e vorba).
S-a adus in evidenta si jocul slab al baietilor cu mult sub forma aratata pana acum precum si alte subiecte importante ce cred trebuie rezolvate cat mai repede:
implicarea serioasa a lui niculae financiar
implicarea noastra financiar prin cumpararea de bilete
aducerea unor jucatori pentru ocupararea acelui loc promovabil
lipsa de forma a atacantilor
de ce nu avem un jucator care sa centreze si multe altele...pe scurt delta tulcea-fcp 2-0 pacat si daca vreti sarbatori fericite de pe acum pana la primavara avem doar amicale.!!!

Niciun comentariu: