duminică, decembrie 14, 2008

Iarna desfintarilor!

A aparut o noua moda in romania,atunci cand nu mai vrei sa dai bani cuiva sau sa mai sustii financiar ceva dai vina pe criza mondiala. Totul ar fi ok dar nimeni nu stie ce inseamna aceasta criza si in ce domeniu se manifesta ea.
Asadar oamenii de fotbal sunt toti afectati de criza (sau cel putin asa sustin). Aceasta este o veste buna pentru noi in conditile unui buget solid, un buget ce nu este afectat de aceasta criza. Din pacate dupa cum stiti criza a facut ravagii in companiile lui Niculae. Peste 2000 de angajati dati afara in urma crizei, si asa cum a intrebat si Patraru de unde credeti ca mai sunt bani sa sustina Fcp?
Poate ca bani pentru echipa sunt dar pana acum acestia nu s-au vazut, astfel cu un buget de 50000 de euro Fcp a reusit o clasare pe podium. Asta inseamna ca Vivi are ochi de jucatori, si dupa cum a declarat chiar el i-ar mai trebui vreo 5-6 jucatori . Din cate cunosc 5-6 jucatori inseamna jumatate de echipa, sa fie Vivi nemultumit de actualii jucatori??? si daca da cine sunt aceia 5-6 care trebuiesc inlocuiti?
Dar sa revenim la criza, se poate ca acesti 5-6 jucatori sa nu mai vina din cauza crizei, s-ar putea ca fcp sa mai obtina 2 puncte in lupta cu Ceahlaul daca Botosaniul se retrage, si multe alte teorii de acest gen. Singurul lucru care ne-ar avantaja ar fi totusi retragerea Botosaniului (noi am pierdut cu ei 1-4 si ceahlaul a facut egal) dar mie teama ca pauza sa nu fie grea si pentru noi. Sper sa ne vina cavaleria de 5 jucatori.
Oricum stagiul de pregatire din strainatate din cate observ se va transforma in cupa ligii , avand in vedere ca majoritatea echipelor de liga 1 si a2a vor merge acolo.
Revin cu mai multe informatii!!! hai Petrolul!

Niciun comentariu: