luni, decembrie 08, 2008

Asa cum am mai prezentat welcome to volo arena

Dupa cum am spus inca de la prezentarea ideii de dezbatare, proiectul volo e o mare gogoasa spusa inainte de alegeri. Asadar dupa cum nu stiti pd-l mult drag lui volo nu a obtinut majoritatea absoluta si pentru a putea veni la putere trebuie sa faca o alianta cu psd sau pnl (putin probabil). Deci pentru a construi o noua maracana asa cum a spus chiar volo ii mai trebuie bani si de la guvern care , EXACT, ati ghicit nu ii va aloca pentru ca , EXACT, nu va fi compus din pd-listi. Ce pot sa spun sunt mandru ca nam votat pd-l de la infiintare acestora chiar daca uneori contracanditatii lor erau mai slab pregatiti.
Care este totusi concluzia, vinovatii sunt usor de gasit si sunt compusi din masa de romani ce au votat psdu, moldovenii adica. Daca am incerca o fortare am putea spune ca romanii nu vor ca ploiestiul sa aibe stadion.
Aceste sunt concluzile politice ale lui volo care nu a spus in nici un moment cum se va numi noul stadion (desi stim ca numele va fi volo arena) si mai ales ca acum se ascunde in spatele faptului ca asistenta la meciuri este de doar 3000 de oameni.
Deci volo, omule!!! uita-te pe gsptv la meciuri daca nu stii ce asistenta este in liga 1 (liga 1 este divizia superioara celei in care ne aflam) asadar dinamo locul 1 in romania atentie a umplut stadionul doar la meciul cu steaua iar in rest pentru meciurile de pe stefan cel mare numarul specatatorilor nu a depasit 1000 de oameni (adica exact cati vin si la noi la fiecare meci ) mai mult la amicalul Romania Georgia au fost 2000 de specatatori pe acelasi stadion. Deci care este concluzia volo, desi lipsa acuta de performanta a pus stapanire pe fotbalul ploiestean oamenii mai vin la stadion si inca vin cu miile. Ai putea spune ca ajung 15000 de locuri dar din nou nu ai dreptate.
Iata teoria : petrolul semifinale cu rapid 6000 de oameni din 6000 de locuri disponibile
petrolul craiova campionat liga 2 6000 de oameni din 6000 de locuri disponibile
petrolul craiova cupa anul acesta 3000 locuri din 3000 posibile.
daca acum in liga a 2a aduci 3000 de oameni la meci din 3000 posibili atunci in liga1 umplii stadionu cu oricine sau poate nu oricine dar iata cu cine am avea casa inchisa indiferent de nr de scaune (garantez si pentru 20000 de locuri):
steaua-plin
dinamo plin
rapid plin
cfr plin
poli plin
craiova plin
si daca tu din 17 meciuri ai stadionul plin la 6 dintre ele inseamna ca atunci cand vei juca in uefa (dai doamne) vei avea stadionul plin si la alte meciuri de genu Urziceni Brasov Arges Vaslui Galati.probabil vom avea stadionul jumate gol doar cand vom juca cu Gazu, Farul, Otopeni, Iasi, Pandurii .
Asadar mai putin de 20000 de locuri inseamna ca o sa-l faci pentru tine si prietenii tai pentru ca la anul cand vom fi in deplasare cateva sute, iar acasa stadionul plin pentru ca vom juca in A!

Niciun comentariu: