sâmbătă, noiembrie 22, 2008

Am pierdut cel mai important meci

Astazi (nr sambata) in fata a aproximativ 1000 de specatatori Petrolul nostru a reusit sa inregistreze prima infrangere din campionat in ultimii 2 ani pe Ilie Oana. Mai mult infrangerea a fost adusa de un autogol stupid demn de gagurile de la metrou sau pilule de ras de la televizor. Golul marcat repede dar si vremea grea a adus in prim plan cateva amanunte ale jocului :
Petrolul nu are un om care sa centreze, practic astazi nu au existat centrari utile desi situatile au fost multiple
Am avut o singura ocazie importanta si clara de gol la patrunderea lui Vlad in careu care din 10 metri a alunecat si a sutat peste transversala
Degeaba ii acuzi pe adversari de practici necurate daca nu esti in stare sa ii invingi atunci cand ai ocazia. Oare vor mai exista ocazii la fel de bune de desprindere in campionat, mai ales ca revenirea noastra pe primul loc a fost fortata de retragerea modelului. Mai ne raman doua meciuri si toate saptamana viitoare, cu 6 puncte din 6 putem termina pe primul loc turul de campionat ramanand sa vina asteptatele inatariri pentru liga 1.
Un singur mesaj astazi din partea galeriei : "fara penalty" in rest suporterii ploiesteni si-au sustinut neconditionat echipa chiar daca jocul descuraja asistenta.
Ramane meciul de miercuri si speranta locului 1 . Hai Petrolul

Niciun comentariu: