luni, noiembrie 24, 2008

Ne dorim progresul si nimic altceva!

In virtutea functiei de administrator pe acest blog tin sa evidentiez anumite lucruri dupa meciul de sambata si anume reactia suporterilor pe www.doarpetrolul.ro
Desi nu sunt un membru inregistrat (doar petrolul fiind la constituire o brigata in sanul fanilor galben albastri) citesc si ma informez in legatura cu echipa. Este drept ca la acest moment doarpetrolul cuprinde marea majoritate de lupi insa unii dintre acestia nu stiu de loc ce se intampla cu echipa si mai mult cu galeria. Sa vii dupa un meci de natura asta si sa spui ca trebuie reorganizata galeria inseamna ca nu stii ce vrei . Ce nu v-a placut sambata faptul ca nu ne-am batut sambata, ca nu a suferit echipa o suspendare a terenului sau poate ca jumate din cei prezenti nu canta si asta nu de ieri de azi ci din totdeauna. Deplasarile de la Modelu, Zagon si Suceava unde numarul de suporteri a fost redus au fost unele dintre cele mai reusite deoarece la meciurile grele vin suporterii adevarati. Daca nu ma credeti uitati-va la comentarile de la ultimul articol, ce legatura are Tulcea cu urmatorul meci al Petrolului? Serios acum stie cineva ca suntem pe 3 si ca avem un meci restanta sau ca daca bercea nu facea egal era la 5 puncte de noi???
Cereti reorganizarea unui lucru care pana acum a functionat destul de bine, daca nu va convine faceti totul pe cont propriu sa vedeti cum e , noi ca si brigata facem asta de peste 3 ani, numai ca financiar nu o sa convina. Unii sunt obisnuiti cu autocare, mersul cu nasu si alte sporturi fara bani.
Noi nu eu unul astept anul 2009 pentre deplasarea cu avionul de la Timisoara sau cea de la Cluj cu o noapte la hotel. Si asta inseamna pasiune cand cheltui si ultimul ban pentru a-ti vedea echipa jucand.

2 comentarii:

Anonim spunea...

foarte bine scrise articolele. felicitari!

Doar PETROLUL

Anonim spunea...

Adevarul e ca in peluza au inceput sa reapara specimene pe care le credeam de mult disparute din peisajul peluzei. Plus ca nu mai ai loc de rasinile unora...dintre cei vechi. Se stiu ei care.
In sfarsit...mergem inainte!
PETROLUL E AL NOSTRU!