duminică, mai 23, 2010

Pe apa sambetii

Petrolul castiga acasa cu Buzaul si ramane in carti pentru promovare. Mai sunt trei etape, si elevii lui Vivi Rachita se lupta cot la cot cu Sportul pe cine da mai multe goluri. Dupa cum stim cu totii Sportul ramane cu 2 goluri in plus marcate si un program ce le garanteaza practic intrarea in prima liga, de unde a fost expulzata acum ceva ani de catre comisile LPF.
Etapa viitoare pentru lupi reprezinta o deplasare cu multe amintiri neplacute, un loc unde de obicei se rup scaune, se injura arbitrii sau conducerea condusa de un anonim Florin B****a, sau acesta era cazul in 2006 atunci cand alt Petrolul, condus tot de Vivi Rachita, reusea in extremis sa piarda locul de baraj la promovare. Ce a urmat stim cu totii, iar sambata care vine toti se gandesc ca in functie de rezultat, isprava sa nu se repete.
Practic sambata recordul Petrolului de invicibilitate poate fi aruncat de apa sambetii, sau poate fin inecat in Dunare, daca am vrea sa fim plastici in aceasta descrierea meciului.
Ramanem cu 3-1 cu Buzaul, primul meci dupa mult timp cu gol incasat, si cu prestatia de astazi a Giurgiului care a reusit intr-un minut sa ofere doua penalty-uri gazdelor, pierzand la limita, asa cum pierd toate formatile in fata Branestiului, scor 3-2.
Petrolul: A. Vlad, Tudor, Bozga, Chiriță, P. Stoica, Benga, C. Vlad (cpt.) ('58 - Cataramă), Oprița, L. Mihai, Budescu ('68 - G. Crăciun) – C. Stoica ('28 - Dimbi)
Antrenor: Vivi Răchită

Goluri : L. Mihai 30, 37; Dimbi 93

Un comentariu:

Dragos Mihai Trestioreanu spunea...

Sambata la 14.50, la Giurgiu, vom stii sigur ce si cum: buni in grad, adica tot in "B", sau mai sus, la "A" cu... riscurile de rigoare. E drept, riscuri sunt si cu loculd e "B", ca se da ca sigura prezenta in acest esalon a Chimiei, in sezonul 2010-2011. Mai e putin!