sâmbătă, mai 29, 2010

Neinvinsi sau nepromovati?

Care este raspunsul la aceasta intrebare, care dintre variantele de mai sus pot multumi fanii ploiesteni in acest moment?
Ajunsi la Giurgiu pe o caldura infernala, fanii care au decis ca vor sa vada meciul de la fata locului au asistat la o replica modesta a favoritilor, desi in minutul 3 Oprita putea face 0-1. De la acea ocazie pana la golul marcat, tot de Oprita, a fost parca o vesnicie, o perioada in care Giurgiu a vrut sa atinga bara din toate pozitile.
Giurgiul poarta ghinion in continuare ploiestenilor, insa egalul de azi poate hotari daca promovarea mai poate fi realizabila, dat fiind faptul ca ambele formatii de pe primele locuri vor juca maine.
Echipa astazi a parut obosita, sau mai degraba sufocata de caldura de la meci.
Suporterii destul de putini avand in vedere miza meciul si reminescentele trecutului. Totusi peluza a reusit sa atinga coarda sensibila a asistentei prin trei mesaje legate de un fost jucator, suporter si nu in ultimul rand fost mare actor roman ( Jean Constantin).
"Denis, vegheaza-ne din cer" - pentru unul din suporterii petrolisti decedat in aceasta saptamana. Pentru cei care l-au cunoscut, maine colegii sai de peluza se vor strange pentru a-l conduce pe ultimul drum. Legat de Denis pot spune doar ca a fost petrolist, si ca toti petrolistii am fost chinuiti fie ca de viata sau de rezultatele echipei, iar ultima data cand l-am vauzut la un meci al Petrolului a fost la Bucuresti cu Steaua II. Chiar si in ultimele sale zile Denis a ales Petrolul, Dumnezeu sa-l odihneasca!

Niciun comentariu: