vineri, mai 07, 2010

Nu cititi, dauneaza !

Mesajul din titlu este unul foarte serios, nu cititi! Pe langa aceasta scurta afirmatie urmeaza si o cauza : dauneaza. De ce dauneaza cititul?
In primul rand cititul este optional, tu alegi daca vrei sa inveti sa citesti sau nu, iar in al doilea rand, gravitatea faptului poate fi amplificata si de dorinta ta de a citi ceva ce nu e important, si de a te angaja intr-o discutie fara sens. In acest caz cititul chiar nu este necesar.
Si acum pentru ca am vrut sa ma asigur ca nimeni nu va citi acest post, as vrea sa ma dedic unor lucruri mai importante, si anume site-ului suporterilor petrolosti. Ei bine de cateva saptamani (adica doua) am inceput sa scriu despre istoria noastra. Surprinzatoare au fost reactile unora care au citit totusi acele articole, "ce treaba avem noi cu fostul Juventus?". Ei bine nu pot sa raspund la aceasta intrebare pentru ca daca tu ai citit acel articol si tot iti mai pui intrebarea, atunci iti lipseste ceva.
Si mai trist este ca articolele noi legate de istoria clubului (majoritatea in exclusivitatea) nu sunt citite, fiind la coada topului paginilor cele mai accesate. De ce? Raspunsul este evident cred eu, pe multi nu ii intereseaza, majoritatea fiind preocupati de probleme mai arzatoare cam cum ar fi cand pleaca trenul din gara sau daca a venit marfa !
Culmea este ca pacatul comentarilor fara rost a incetat odata cu aparitia acestor articole vechi, pentru ca nimeni nu le citeste si deci nimeni nu le comenteaza. Totusi un pas inainte.
In final o sa dezvaluim ca intetionez sa scriu si despre stadionul Petrolul, nu stiu cati dintre cei care vor citi chiar stiu unde este, sau ca sa imi asigur audienta "e crudu goala cu fularul lu` Petrolul la gat in urmatorul post".

5 comentarii:

R spunea...

fiecare om e liber sa citeasca sau nu, sa munceasca sau nu. Daca iti place istoria fotbalului, poti scrie despre Juventus, United sau Prahova. Daca iti place sa strigi pe stadion, nu cred ca ai multe in comun cu cititul. Eu nu-mi pot explica cum niste pustani platesc bilet si tipa pentru echipa asta cand cei care o conduc si aduc bani nu sunt interesati ca ea sa promoveze.
Dupa ce de siteuri s-a cam saturat lumea, acum fiecare scrie pe blog, dar cine are timp sa citeasca ? Va raman alternativele de a cauta sa faceti altceva mai rentabil sau sa scrieti in speranta ca veti ajunge cineva in aceasta profesie.

real plan simple ultras spunea...

@r foarte corect

mihai m spunea...

Am remarcat si eu ca articolele legate de istorie, au o audienta nemeritat de redusa pe site-ul petrolistilor.Nici un articol de la "Legende" nu a depasit o suta de vizualizari,iar unele au peste patru luni...Pacat,noi chiar avem o istorie.Altfel,toata stima pentru cei care canta pe stadion,asta inseamna ca-si iubesc echipa.Sunt sigur ca pentru destui dintre ei,nu exista nici o incompatibilitate intre a striga pe stadion si a citi.Poate cu timpul,le va spori interesul pentru istoria indepartata a echipei.

real plan simple ultras spunea...

@mihai m sau poate se merge la stadion din alte motive, depinde acum, totul e relativ

pixi spunea...

ce ti-am zis eu sa ca e mai bine sa intre mai putini pe blog decat multi...conteaza si cine il citeste