duminică, mai 16, 2010

Ne gandim la promovare?

Oprita - Oprita - Budescu. Scurtul film al meciului de azi aduce Petrolului 3 puncte cat o promovare. Neinvinsi din octombrie anul trecut, trupa lui Vivi spera intr-o minune, pentru ca doar asa putem numi o formatie care fara bani si stadion promoveaza dupa ce in vara trecuta era in pragul colapsului.
Meciul a fost destul de echilibrat, desi scorul nu o arata, Steaua II reusind chiar sa rateze un penalty la 0-2, cateva minute mai tarziu, mai exact in prelungirile meciului, scorul devenind 0-3 pritr-un penalty transformat pe centru de Budescu.

Desi la pauza era egal, in partea secunda Petrolul a reusit sa surprinda echipa gazda, prin doua actiuni foarte bune ale lui Oprita.
Incurajati de peste 250 de petrolisti, elevii lui Vivi Rachita spera la un an cu dueluri la Timisoara, Cluj sau Vaslui.
Ca minusuri putem remarca doar excesul de zel al jandarmilor, ce au amendat, si sanctionat cu interzicerea pe stadioane timp de 6 luni, trei dintre suporterii petrolisti.

Ramane sa ne gandim doar la Buzau, si la urmatoarea deplasare, poate una decisiva, unde altundeva decat acolo unde acum 4 ani eram practic in aceeasi postura de promovare, Giurgiu.

Pe final va las cu o poza a lupilor cu cateva secunde de dinaintea marcarii ultimului gol.

Un comentariu:

Titel spunea...

Chiar daca am vazut meciul mi-a facut o mare placere sa citesc postul tau. felicitari !!