miercuri, aprilie 28, 2010

Eugen Bastina

Cu prilejiul meciului de la Galati, castigat de noi, Petrolul si-a revazut unul dintre copii pierduti. Membru al echipei castigatoare din 1995 a Cupei Romaniei, Eugen Bastina s-a revazut cu doi dintre fostii sai colegi, Vivi Rachita si Daniel Chirita. Rolurile s-au schimbat Vivi - manager, Dani - jucator si Eugen - antrenor secund.
Pe scurt Eugen Bastina a jucat la Petrolul in perioada 1993-1998, este nascut la Ploiesti pe data de 27 ianuarie, si a jucat pentru lupi 127 de meciuri marcand 7 goluri.

Întâlnirea dintre Dunărea Galaţi şi Petrolul le-a oferit ocazia „galben-albaştrilor” să se revadă cu ploieşteanul Eugen Baştină. Fost fotbalist al Petrolului, cu care în 1995 a câştigat Cupa României, Baştină s-a stabilit de mai mulţi ani la Galaţi, el îmbrăcând, de altfel, tricoul Oţelului timp de patru sezoane, între 1998 şi 2002. Retras din activitate în 2005, Baştină este, acum, antrenor secund la Dunărea Galaţi, iar la finalul meciului s-a întreţinut cu foştii săi coechipieri din perioada Petrolul, Vivi Răchită, Daniel Chiriţă şi Cristi Vlad, pe care i-a şi felicitat pentru victoria de sâmbătă. sursa http://www.republicanul.ro/

Niciun comentariu: