marți, ianuarie 19, 2010

In cantonament

Dupa o pauza foarte lunga Rpsu revine anul acesta in blogosfera. Pentru primul meu articol din 2010 am ales sa fac o recapitulare a ceea ce s-a intamplat in ultimele saptamani.
Lasand introducerea la o parte, Petrolul s-a reunit anul acesta si a urcat repede la munte, nu inainte de a fi vazuti odata de catre suporteri si pe Ilie Oana. Si ca tot am adus vorba de stadion, ei bine el de fapt nu mai este, fiind demolat si mai nou pradat de hoti pentru fier vechi. Sa vedem acum daca numele lui Ilie Oana va cel potrivit pentru noua constructie, si aici ma refer la faptul ca nu poti da numele de Ilie Oana oricarei baraci cu scaune.
Daca am terminat cu stadionul incepem cu muntele. Din presa aflam ca Daniel Chirita a plecat si s-a intors la echipa. Daca decizia ramanea finala se putea remarca in cazul lui Chiru ca el a renuntat exact in acelasi moment si la Fc Ploiesti (dupa tur), insa spre bucuria noastra unul din veteranii echipei s-a intors. Alte povesti despre cantonament pe doarpetrolul si fcpetrolul, ambele .ro.
In sfarsit achizitii, si chiar au fost, astfel ca Vivi a reusit sa ii aduca pe Catarama si Liviu Mihai la echipa, insa acest lucru a fost determinat si de demisile celor care impiedicau pana acum acest lucru: Manea & Sumudica. Pe langa acestia alti fotbalisti de care vom auzi mai mult probabil dupa prima etapa, atunci cand se vor vedea la joc.
Daca achizitii au fost in cantonamentul de la munte au urcat si multi juniori, majoritatea luptandu-se pentru postul de junior din echipa dar si pentru a vedea cum este un cantonament la munte cu echipa mare, cazul lui Steriu, tanara speranta a Petrolului.
Concluzia este una simpla pe care vad ca nu a spus-o nimeni pana acum: Petrolul are o viata linistita, parca am si uitat de B****a nu?

Un comentariu:

Prahova24hours spunea...

Bine ati revenit si spor la munca in 2010!